fredag den 6. oktober 2006

Travle dage/Busy days

Jeg har været til 2 jobsamtaler i de 2 sidste dage, min barsel udløber på onsdag så jeg er officielt ledig på torsdag, forventer dog at komme til en opfølgende samtale i næste uge på det job jeg var til samtale om i dag, så kryds finger for mig.På trods af nervøsitet og meget rejsetid har jeg fået den første af gemalens sokker færdig og startet på den anden, så der er en reel mulighed for et par hele hjemmelavet sokker i oktober måned.Jeg købte 2 ngl. af Kvicklys strømpegarn som gerne skulle ende som sokker på min datters fødder, og en cone ikke lablet uld som skal ende som filtede julesokker til ungerne.

Efter dagens jobsamtale, tilbragte jeg nogle dejlige timer sammen med min moster, hendes kæreste og siden min yngste kusine og det endte med et spontant husflids møde, vi kvinder strikkede og min mosters kæreste knyttede, det viser sig at han for 25-30 år siden lavede billeder ud af div. forskellige knytte knuder.

Tak for en dejlig dag Moster, godt pakken dukkede op.

I've been to two job interviews in the last two days, my maternity leave is ending Thursday and I will be unemployed, but I'm waiting for the second interview on one job next week so please cross your fingers for me.

I did however manage to finish the first of my husband's socks and start the second one so there is a possibility that one whole pair will be finish by the end of October.I bought some more sock yarn for socks for my daughter and a cone of unlabeled wool for felted Christmas socks for my children.

After today's job interview, I spend a few lovely hours with my aunt and her boyfriend, and later my youngest cousin joint us, and we ended up with at spontaneous stitch and bitch.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej line
flot strømpegarn du der har fået købt. Det er nogen lækre farver. Jeg krydser fingre for at du får job.
kh irene