tirsdag den 24. oktober 2006

Stuck in a place you can't get out of.

Sådan er mit liv lige for tiden synes jeg, huset er endnu ikke solgt og vores drømmebolig er ved at forsvinde mellem fingrene på os, øv.

Hvem viste at et hussalg ville give så meget stres, det værste er at Gemalen er extra stresset for tiden, da hans firma er frygtelig underbemandet i disse dage, så hvis I kender en mekaniker der gerne vil prøve noget nyt så er der ledige stillinger som teknikker at få hos BT Danmark i Slangerup.

Og så ringede min søde storebror i går, svigerinden er røget på hospitalet igen igen, fik en omfattende operation d. 15. september og har 2 gange siden været indlagt med komplikationer, øv øv.

Jette, vi tænker på dig og ønsker dig god bedring.Jeg har ikke fået lavet meget håndarbejde, men en enkelt sok til prinsessen er da blevet færdig og en enkelt karklud (den er den første i en lang række der tilsammen skal bruges til et sengetæppe til Datteren), og så se lige her tror I nogensinde at den bunke, ja jeg ved ikke hvad det ligner, bliver til den taske man kan se på billede?Og så lige en lille positiv nyhed, jeg fik en opringning i går, et firma jeg havde søgt job hos, kontaktede mig for at få mig til samtale, men jeg har jo fået job allerede, så jeg takkede pænt nej tak, men det er nu dejlig at vide at man ikke er uønsket på arbejdsmarkedet.

As the title bar says, I'm in at place I can't get out of, we still haven't sold our house, and our dream home is slipping through our fingers.

Who knew that a house sale would give so much stress, and to top it off, my husbands firm is understaffed witch ads even more stress.

Yesterday brought the news that my sister-in-law is in the hospital for the 3. time since she underwent surgery September 15.Do to all the stress, I haven’t gotten much knitting done, 1 sock for my princess, 1 dishcloth (witch will be turned into at bedspread together with loads more) for the same princess and then this, I don’t know what to call it, do you think it will ever end up looking like the picture beside it?

Just to end on a positive note, I got a call yesterday from a firm where I applied for a job a while back, they as me to come for a job interview, but as I already have gotten a new job, I kindly refused, but it's nice to know I'm not unwanted on the job market.

1 kommentar:

Helle Holst sagde ...

Rigtig sød prinsessesok!! Go´ idé med den ekstra glimmertråd i næl og tå.

Kh. Helle