tirsdag den 17. oktober 2006

Se her/Look at thisSe lige hvad fandt vej til min postkasse i dag, 1 stk. Opal Doktorfisch ngl. farverne er meget mere i min smag end forventet, den lilla og blå er ikke så dominerende som forventet og jeg glæder mig til at strikke et par strømper af garnet.

Tak for byttehandlen Lone, håber dit nøgle er i din postkasse i dag, allersenest i morgen.Jeg er også gået i gang med mit første par fra tåen op sokker til Datteren, men jeg er kommet til korte med hælen, vil gerne lave en kilehæl, men fatter ikke hvordan jeg skal gribe det an, jeg har 44 m på pindene, er der en der kan hjælpe?I mellemtiden er jeg begyndt på en vaskeklud, med snemand motiv*, den skulle gerne, med sammen med en makker, ende med at blive en gavepose til et par hjemmestrikkede sokker til svigerfar. Der er planer og endnu en gavepose til svigermor også til et par hjemmestrikkede sokker eller hendes vårsjal (hvis det bliver færdigt).

Look what arrived in my mailbox this morning, 1 skein of Opal Doktorfisch, the colours are more subdued than I feared, the lilac and the blue isn't as strong as I expected, and I can't wait to see them knitted up as a pair of socks for moi.

Thank you so much Lone for the swap, I hope you skein will arrive in your mailbox today or tomorrow at the latest.

I've started my first pair of from the toes up socks, but can't figure out how to make the heel, so I'm waiting for some help from my online knitting group.

While I wait for assistance I've started a dishcloth**, which will, together with a mate, end up as a giftpouch for some homemade socks for my father-in-law, I have plans to make another one for my mother-in-law also for homemade socks or her spring shawl (if I ever finish it).

* Motivet er fra januar 06 KAL I min MonthlyDishcloths yahoo gruppe.** The motif is from the Jan. 06 KAL in my MonthlyDishcloths yahoogroup.

1 kommentar:

Dorthe Schødt sagde ...

Hej Line jeg kan se at du er meget aktiv selv uden vores tirsdags strikkecafe. Jeg savnede det i går aftes. Normalt kan jeg godt hjælpe med en kilehæl, men jeg er lidt i tvivl når du strikke den modsatte vej. Hvad står der præcist i din opskrift? Du kan evt maile til mig på dschoedt@tandlaege.dk
Hejsa