onsdag den 1. november 2006

Tilbage til den virkelige verden/Back to the real world.


Jeg havde en dejlig aften sammen med mine strikke veninder i Charlottes super søde lille hus der også huser hendes nystartede garn butik Frøken Fingernem.Jeg fik strikket lidt på Lillemandens tigertrøje og lidt på min alfehue.


Hjemme igen blev jeg mødt af en udmattet mand der havde været alene med Datteren og en syg Lillemand.

Natten blev et helvede, Lillemanden havde det bare ikke godt og kunne ikke sove og det betød at jeg heller ikke sov, øv ikke lige sådan jeg havde håbet at tilbringe natten før jeg skulle starte på nyt arbejde.

Morgen bragte stærk vind og regn, mere øv.

Dagen er forløbet ok, men nu er jeg smadret.

Jeg fik slået op til en ny sok, til moi i en pause på arbejdet, men et billede af den må I have til gode til man kan ane hvad det skal forstille.

Jeg kom i Aldi alligevel og jeg vil bare sige tak til de der havde været der før mig og købt det meste af det garn der kunne friste mig, men helt ramt forbi gik jeg nu ikke, 8 ngl. kom med mig hjem til mit lager.

I had a lovely evening in Charlottes beautiful little knitting house, that also houses her new yarn shop Frøken Fingernem.

I knitted a little on my toddlers tiger sweater and a little on my hat.

Back home again the first I saw was a tired husband who had to mind not only the daughter but also a sick little toddler.

My son is sick, so sleep was not on the agenda for him or me, not what I hoped for the night before I start a new job.

This morning brought rain (that turned into the first snow) and strong wind, double bugger.

The first day at work was all right, but now I'm beat.

I did manage to cast on for yet another sock for moi, at work, but you will have to wait for a picture till you can see what it's suppose to be.
And I did get to go to the shop that had the sale on sock yarn, luckily for me someone else had bought most of the yarn, but 8 balls went home with me.

1 kommentar:

tina olsen sagde ...

hej line.
ja vi havde det godt nok hyggeligt i tirsdags, glæder mig allerede til vi ses på tirsdag!
jeg var spændt på at se om du havde skrevet om din første arbejdsdag..men det var ikke meget, så det må jeg have uddybet på tirsdag..ha det godt så længe..
kæmpe knus :-)