søndag den 12. november 2006

I dag var mødregruppe dag for Lillemanden og mig, og jøsses hvor der sker ting og sager med de dejlige unger, alle 6 unger kan gå nu på nær Lillemanden der stadig kun tager 2 skridt hen til mor hvis det er absolut nødvendigt og han er endda den 2 ældste, nå men det kommer nok når han er klar til det.De er også blevet nogle være rødder de unger her har ældste tøsen og husets unge herre fundet slik skabet.Og her har Lillemanden og husets herre tømt vaskemaskinen med chokolade finger, huset frue var ikke begejstret.Eller har Datteren og jeg gennemgået hendes tøj, hvad var hot og hvad var not og her ser I resultatet 2 sække udmærket tøj der aldrig ville blive brugt og der er mindst lige så meget tilbage i skabet (det meste er arvegods).Datteren fik rent på sengen og jeg fik lokket hende i hendes eneste heldragt, så i nat er hun mor og fars kramme bamse.

Det med kramme bamsen fik mig til at huske på at jeg da jeg var omkring samme alder havde 2 sæt nattøj, når jeg havde min pyjamas på var jeg min mors sommerfugl og når jeg havde min natkjole på var jeg fars prinsesse, kan I gætte hvad jeg helst ville være?

Rent håndarbejdsmæssigt har jeg ikke fået lavet det vilde, strikket lidt på min opal strømpe og rippet lidt mere af mit vårsjal op, jeg bliver nød til at rippe tilbage til hvor 2 mønsterbort begyndte for jeg er lost i hvor i diagrammet jeg er nået. Jeg bliver også nød til at fabrikere nogle maskemarkører så bliver det forhåbentligt lettere at finde hoved og hale i opskriften og hvor jeg har lavet fejl.

Vi fik en god nyhed i går, der er nemlig store muligheder for at Oldemor kommer over fra Sverige og holder jul med os, dejligt, godt at jeg har hendes gave færdig, den mangler bare den sidste fin pudsning.

1 kommentar:

Dorthe sagde ...

Hej Line
dejligt at læse nyt fra dig og tak for dine hints på sokkemål. det tror jeg jeg vil indføre når alle igen er vågne.
mht vårsjalet så er det hele tiden at tælle og markere så du kan følge mønstret. jeg havde så glæde at gule post-it på opskriften undervejs, men der end i selve strikke tøjet. Husk nu er spejlvende over midten.
jeg er blevet meget glad for mit og det sidder stortset altid over min jakke.
vi ses tirsdag til en god gang hyg og strik