onsdag den 8. november 2006

Lidt nyt er godt nyt

Det nye arbejde tager på kræfterne, det og så det voldsomme udbrud af sygdom der har præget hjemme den sidste uges tid.
Heldigvis er vi alle friske igen, lige på nær Gemalen der stadig ligger underdrejet.

Jeg skiftede bil med Gemalen i forbindelse med min længere transport til arbejde og det lader til at min lille røde dut ikke er glad for at være endt som fars bil, for samme dag Gemalen overtog bilen begyndte den at tabe strømmen og 2 gange har manden i mit liv måtte gå hjem uden bilen, nu håber jeg snart vi (han) finder fejlen og den kommer til at kører igen.Tirsdag aften byder som bekendt på strikkecafe i min lille verden og denne gang huskede jeg kameraet så I kan se Charlottes søde lille garnhus og de søde qvinder jeg deler mine tirsdagsaftner med.

Og til næste gang lover jeg at have lidt oplysninger om åbningstider og hvordan man ellers kan aftale tid til at bese Frøken Fingernems domicil, og tro mig det er et besøg værd.

For flere billeder se Dorthe's nye blog.If I still have any non Danish readers, please let me know, and I will continue the English translations.

1 kommentar:

Dorthe sagde ...

Hej Line
ja arbejde det tager al ens fritid. men alligevel er det jo også dejligt at komme ud sammen med andre mennesker og så er det helt lækkert at være sammen med skønne qvinder om tirsdagen. tak for linket til min blog. Gode billeder fra frøken fingernem.
Vi ses