mandag den 27. november 2006

Fy for en mandag

Denne mandag har været en mandag med stort M.

Ungerne og Gemalen kom for tidligt op, Lillemanden skulle nemlig til ørelæge, men det havde vi lykkeligt svedt ud, heldigvis havde Gemalen skrevet det ind i kalenderen på arbejdet, så da han startede pc'eren op så han til sin gru at han ikke skulle være kommet.

Datteren blev befriet for uvelkomne husdyr, yak.

Gemalen og Lillemanden nåede frem til ørelæge i tide og fik besked på at komme tilbage d. 12 så Lillemanden kunne få dræn i begge ører, han har massiv væske stående i begge ører, lille pus intet under han har sovet af H til.

På arbejdet skulle vi have undervisning, suk gaaab.

Desværre er en af mine ny kollegaer holdt op og en anden fik besked om at en af hendes venner var forulykket på motorvejen, totalt skadet hendes bil og kommet slemt til skade, heldigvis slap han levende fra ulykken.

Jeg har fået en tid hos kiropraktoren i morgen til Lillemanden, og så håber jeg at hun kan hjælpe ham som hun hjalp min datter da hun stod overfor endnu en omgang mellemørebetændelse og dræn på begge ører, hun slap med dræn på det ene øre og har aldrig haft mellemørebetændelse siden.

Hjemme igen opdagede jeg at overvågningen er blevet genoptaget, efter forholdsvis lang pause, nu håber jeg bare på at vi snart får huset solgt så vi kan starte på en frisk.

Lige nu er min elskede til forældremøde i vuggestuen og jeg prøver at overbevise mig selv om at jeg skal have lavet endnu en vaskeklud inden jeg må se dyner.

I morgen er det heldigvis tirsdag og jeg har taget fri for at gå med Lillemanden til kiropraktor og så er der jo strikkecafe i morgen aften

2 kommentarer:

nielsenstrik sagde ...

Jamen dog, sikken dag I har haft. Håber dræn hjælper lillemanden. Vores den mellemste har lige fået dræn i for 3. gang. Rigtigt irriterende.
Med ønsker om en bedre dag i morgen
Jane

Dorthe sagde ...

hej Line
godt at mandag er ovre, så kan det kun blive en bedre uge, op med humøret, du skal ikke lade dig gå på af overvågningen og lillemanden skal snart være en ægte nullergøj igen.
Vi ses i morgen