onsdag den 20. september 2006

Strikkecafé

Jeg havde mit kamera med til aftens strikkecafé og har allernådigst fået lov at dele billederne med jer, så I kan se hvor hyggeligt vi har det.Frk. Aabo, fuld af dejlige strikkende kvinder.
Vi tiltrækker altid mange blikke, når vi sidder der og nørkler.Charlotte (medwebstrikker), Tina der udfordre et hulmønster og Karen (også kaldet Gurli)Dort(h)e, Tina, Inge og CharlotteDort(h)e, Tina og IngeBetina (aftens nyhed, hvis du læser dette Betina så håber jeg du kommer igen på tirsdag), Dort(h)e og TinaTina, Karen og Merina (frk. Aabo herself, tak fordi vi må indtage butikken)

Og så lige afslutningsvis så fandt jeg ud af hvor heldig jeg var da jeg bestilte mit andet ngl. Kauni EQ for de 2 ngl. må have været fra samme dyelot, for Dort(h)e havde købt samme garn til ærme til ærme trøjen og er du vimmer hvor er der stor forskel på indfarvningen, men siger man ikke også at heldet følger de tossede?

4 kommentarer:

Lene Sophie sagde ...

Hej Line.

Så faldt 10øren... Da jeg så billederne tænkte jeg - det ligner da den garnforretning jeg tit besøger når jeg er i sommerhus i Melby og bingo det var det så. Jeg har bare aldrig tænkt over hvad den hedder. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Det er helt ærgeligt at jeg ikke er i sommerhuset på hverdage.

KH Lene Sophie

Charlotte B. Larsen sagde ...

Hej Line,
Tak for igår. Hvor ser det dog hyggeligt ud på billederne - nøjagtigt lige så hyggeligt som vi har det hver gang. Husk at tage ærme til ærme trøjen samt opskrift med på næste tirsdag.
KH Charlotte

tina sagde ...

hejsa line..
tak for sidst på strikkecafen..det er altid hyggeligt at mødes dernede.
jeg har jo lovet dig at skrive hvad bogen hedder så her er det..
strik til alle størrelser af lisbeth bjørndal (fra aschehoug)
vi ses på tirsdag..glæder mig
hej - hej

Line sagde ...

Hej Tina

Tak fordi du huskede at sende mig titlen på bogen, jeg har bestilt bogen på biblioteket.

KH

Line