torsdag den 28. september 2006

Dårlige nyheder og lidt lækkert


Tirsdag aften opdagede jeg at jeg havde lavet en fatal fejl på min ærme til ærme trøje, jeg har strikket 30 p for mange på det ene ærme, så nu ender den som taske tror jeg og så må jeg strikke en anden til Datteren, øv øv. Forresten så har jeg fundet ud af hvor opskriften kommer nemlig fra denne bog side 30 og der kommer i opskrift i str. l/xl som jeg håber jeg kan få lov at gøre tilgængelig for jer.

Jeg købte dette hæfte på QXL og nøj hvor er der nogle lækre opskrifter i, ægte vintage da hæftet er fra 50'erne. Bl.a. er der en herrecardigan, som jeg tror jeg bliver nød til at strikke til svigerfar når han bliver 60 næste år.

Og så lige en meddelse til Britta, jeg viste ikke at at køb af garn til konkrete projekter ikke gælder som synd, så gælder de 700 g kauni EQ som jeg regner med at købe heller ikke da de også er tiltænkt et specifikt projekt nemlig denne.

Hvis I vil se den strikket i Kauni EQ kan den ses her uder den 19. juni.

2 kommentarer:

The Silent Knitter sagde ...

Til oplysning: Min Sunrise Circle Jacket er IKKE strikket i Kauni. Den er strikket i et andet ubanderoleret garn købt af Irene (Uldgården), som jeg tror er en smule tykkere end Kauni. Jeg mener ikke hermed, at Kauni ikke vil kunne bruges - det kan kun en strikeprøve vise !! God fornøjelse - den var sjov at strikke.
Mht. den ærme til ærme trøje til din datter - det må kunne lade sig gøre at tagede 30 pinde ud, der er for meget !!!
Mange hilsner
Hanne V

Line sagde ...

Hej Hanne

Tak for oplysningen, jeg må bare krydse finge og håbe på at den kan strikkes i kauni'en så, ellers strikker jeg bare noget andet af garnet, elsker dets farveskift.

Line