fredag den 22. september 2006

Sikke noget bip bip bip bip .....

I går da jeg ryddede lidt op i min opskrifter opdagede jeg til min gru at jeg havde syet hætten til Datterens ærme til ærme bluse forkert sammen, så i morgen skal den af i gen og så håber jeg at jeg kan få den pillet op og syet rigtigt.Morgenen startede med et drama i dyre verden, vores lille Rahja kat havde fanget en skade og taget den med ind gennem kattelemmen, der lød et være spetakel både ude og inde for fuglens kammerater havde slået sig ned ud på græsplænen og skræppede op.
Heldigvis fik jeg fuglen fra katten og efter et par minutter fik jeg fuglen ud i det fri igen og kammeraterne tav endelig stille.
Rahja er et ægte rovdyr, kommer i tide og utide ind med mosegrise, fugle og mus.Og så til noget godt og fantastisk, jeg havde bedt alle jer læsere om at holde udkig efter denne bog og sørme om ikke Anette fandt et eksemplar og kontaktede mig så nu er jeg den lykkelige ejer af bogen.
Mange tak Anette, super sødt af dig at du gad have maset med at købe en bog til en komplet fremmed.

1 kommentar:

Susanne sagde ...

Det er da en pæn lag isolering du har fået samlet :o) Jeg har også været nødt til at "gemme" mit lidt af vejen.... Din Raja er utroli flot ! Glæder mig til at se mere her på bloggen !
Kh Susanne i SIlkeborg