lørdag den 16. september 2006

Færdiiiiiig


Ærme til Ærme trøjen er færdig og ligger ligenu i vaskemaskinen med 2 par cowboybukser, da den skal valkes let.
Jeg er stolt, meget stolt af mig selv, den er ikke perfekt, langt fra, men jeg har strikket hver eneset maske og hvis jeg viste hvordan man opregnede så ville jeg strikke en til mig selv.Jeg har et halstørklæde i noget udefinerbart mohair på pindende, det skal blive en forsinket fødselsdagsgave til svigermor, så det er bare at klø på, men jeg kan kun strikke på det ved pc'eren da garnet sidder på min garnvinde som er sat fast på bordet ved siden af skærmen.Datteren har påbegyndt sit første håndarbejde i dag, den obligatoriske karklud med garn syet i, hun har tilføjet smukke glasperler hun har købt i Netto, en julegave til Farfar og Farmor.

3 kommentarer:

Trine Als sagde ...

Waauw den trøje er blevet lækker. Jeg glæder mig til at høre, om valkningen gik efter planen. Jeg har set, rundt i Blogland, at Kauni valker RIGTIG godt (læs: nogen gange for meget), men håber dit bliver lige tilpas.
Kram

mette sagde ...

fin karklud! hun skal nok blive en dygtig sy-pige. jeg snupper lige ideen med perlerne i traaden til mit eftermiddagskursus i skolen med ungerne i 4. og 5. klasser (i pisa- italien)....det maa jeg godt, ikke?
hej
mette

Line sagde ...

Hej Mette

Du snupper bare ideen, jeg tror hun har snuppet den fra nogle af de andre børn i børnehaven.

God fornøjelse

Line