torsdag den 10. august 2006

Ok jeg gik nok lidt over bord

Da Bebiane fra webstrikkerne gjorde opmærksom på Netto's garn salg i dag blev min interresse tændt og se hvad Lillemanden og jeg fik bjerget hjem til lageret.8 hækle pinde i bambus5 ngl sart rosa og 2 ngl mellembrun 100 % råsilke8 ngl turkis, 4 ngl rosa og 4 ngl mørkebrun 37 % hør 73 % bomuld

Jeg lover at jeg ikke købte alt garnet i butikken, end ikke halvdelen men, det var tæt på og hvad skete der lige, det er ikke mange dage siden jeg brokkede mig over mit hastigt voksende garnlager og se bare her, 22 extra ngl. til lagret.

4 kommentarer:

Fríða sagde ...

hej, hej!
jeg har ofte misundet jer Netto´s garntilbud. jeg har enddog et par gange, når jeg alligevel var på vej til Danmark, fået nogen Webstrikker til at köbe noget til mig. det er altså smaddergode priser de byder på sit garn. flotte farver du har valgt.
hilsen fra Island
Frida

Trine Als sagde ...

Hejsa
Deet skal du slet ikke være flov over...
Jeg har også lige været i Netto, og hvis du lover ikke at sige det til nogen, kan jeg afsløre at jeg købte 25 nøgler...
Men jeg lod langt over halvdelen ligge.*pudser glorien*

Dorte sagde ...

hva´ ??? Har de sådan noget garn og hæklenåle i Netto idag ?? Jeg må straks afsted .... ih, hvor er det dog irriterende at jeg så sjældent får Nettos tilbudsavis - jeg må HUSKE at checke dem på nettet fremover ...
Kh Dorte

Bebiane sagde ...

Hej
Det ser jo lækkert ud, dit Netto-garn, jeg selv har ikke købt noget denne gang, for jeg har alt for meget, der ligger og venter på at blive helt færdig.
Fortsat god søndag fra Bebiane