lørdag den 12. august 2006

En tur i barndommesland

I dag er det Gemalens og min 6 års bryllupsdag og den fejrede vi med at drage til Dianalund for at kigge på et nedlagt landbrug (jeg beholder min Kvældsås gård, heldigvis) og på vejen hjem blev vi enig om at køre forbi en kro og få en bid mad. Vi endte her og i det jeg kroen, er det som at spole tiden 20+ år tilbage.

Da jeg var barn og voksede op i Vigersted på midtsjælland og stadig var en del af en ægte kernefamilie, tilbragte min farmor og farfar en måned hver sommer hos os og når min far vente hjem fredag aften fra en hel uge på landevejen (han var sælger), drog vi om søndagen 2 børn og 4 voksne ud i den danske sommer og kørte tur på sjælland.

Disse søndags ture står for mig som noget af det bedste fra min barndom og indbegrebet af familie hygge og Gemalen har mangt engang måtte starte bilen og køre ud i det blå bare så min lyst for nostalgi kunne blive tilfredsstillet. Tak skat :o)

Nå men tilbage til Gershøj kro, for på en af disse ture da jeg var omkring 8 førte turen os nemlig på Gershøj kro og jeg kan forsikre jer at ikke meget er forandret, betjeningen er god og maden ligedan og i rigelige mængder.

Jeg har endelig fundet det rigtige mønster til min HNV4 hjemmegjorte gave, og det er en udfordring kan jeg godt afsløre.

Ellers er jeg endelig nået til at skulle strikke de to dele af min ærme til ærme trøje sammen igen, men jeg er alvorlig bange for at jeg kommer i garn nød, nå pyt der er intet som en god undskyldning til at købe mere garn ;o)

Apropos garn, så synes jeg Kvickly er tarvelige, fra på mandag har de tilbud på garn 3 ngl. Roma, Modena eller Sorento for 50 kr. og 2 ngl. Milano garn for 43 kr.
Ydermere har de perler og wire m. wireklemmer til 10 kr. pr pose/rør, uf de kan ikke være det bekendt, siger jeg bare.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hej Line
Tillykke med bryllupsdagen!
Jeg kan slet ikke lade være med at kommentere dit indlæg :-) Så at du skrev om Vigerseted. Jeg Boede i Jystup som barn - og gik på Vigersted skole i 8+9.klasse (86/87 + 87/88). Mine forældre bor ikke i Jystrup mere, så jeg kommer ikke så meget i området mere, men en tur dertil er som en tur til barndommen igen.
Nu bor jeg i Køge, som jo i virkeligheden ikke er så langt derfra, men alligevel er det sjældent at jeg kommer den vej forbi.
mvh
Kristine, Køge