mandag den 3. juli 2006

Pakken kom helt fra SverigePakken fra min hemmelige nordiske ven 4, kom i dag, fra Ulrika i Sverige. Mange tak for gaven Ulrika, det vagte glæde.

Lækkert, lækkert fersken hjemmefarvet svensk 2 trådet uldgarn, Datteren mente at det måtte blive en et eller andet til hende, nu må vi se, jeg aner en taske i dets fremtid.

Og så var der også 3 nøgler Regia strømpegarn, som datteren ligeledes forsøgte at ligge sine små hænder på, det garn ender sikkert som strømper til Datter og Lillemanden.

Dagen i dag er ellers gået i en døs, mangel på søvn sætter sine spor, men det lykkedes mig da at få støvsuget og lavet både Daim og Skildpadde is, til mødregruppens besøg i morgen.

Jeg fik også bagt et brød som jeg fandt opskriften på her.Har ikke fået strikket så meget i dag , men Datterens trøje vokser da støt på pindende, har bare 3 udtagnninger i hver side af ærmet før der skal slås 60 masker på hver side af arbejdet...

Og så er det jeg som nybegynder tænker hvordan gør jeg lige det når jeg kun har det samme garnnøgle, skal jeg hækle luftmasker eller hvad, anyone?

Og så en anden ting, jeg kunne godt selv tænke mig en trøje i samme garn og samme model som den jeg strikker nu, men hvordan udregner jeg lige hvor mange masker jeg så skal bruge, den skal jo valkes let før brug.

*Suk* det er ikke altid nemt at være nybegynder.

1 kommentar:

Rikke sagde ...

hej Line

Når du skal slå 60 m op så strikker du hele pinden og strikke opslår dine 60 m, skrikker vrang (hvis du altså strikker blusen i glatstrik) hele pinden tilbage og slå igen 60 masker op.

strikkeopslag laver du ved at stikke "den løse" pind ind i den sidste maske på pinden, hive garnet igennem som en løkke - op på pinden og forfra.