lørdag den 1. juli 2006

Jubelscener og tilbageholdt åndedrat

Mit ældste afkom mente bestemt at jeg skulle have et par bukser på som jeg ikke har kunne være i siden sommeren 2004, og for at vise hende at det ikke kunne lade sig gøre prøvede jeg dem lige på, og vil I tro det, de passer....vilde jubelscener og stor glæde for mine yndlings busker x 2 passer jeg nu og så skal de også bruges.


Og så lige til det tilbageholdte åndedrat, vi var nede og se gården igen i dag og nu kører hjulene, mælgeren skriver en købskontrakt, på mandag og hvis vi har fået huset solgt så ejer vi eller rettere vi og banken ejer et stk. 4-længet gård ved Ruds Vedby, så Lene Z gør dig klar til at der skal strikkes ;o)

Vi holde vejret og krydser finger. For om hvis alt går vel er denne perle vores om 2 måneder.

Mon der er nogen i blogland der ved hvordan man finder ud af om gården oprindeligt har haft et navn, den er fra 1877 så der burde være en mulighed for at den på et eller andet tidspunkt har heddet et eller andet, kan nogen hjælpe?Og så er jeg nået så langt i mit Tour de Franc arbejde, hvad det bliver til er en hemmelighed måske, hvis guderne vil det, så jeg siger ikke mere lige nu.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej
Prøv at undersøge om der er et lokalhistorisk arkiv eller lokalhistorisk forening i området de har måske gamle billeder eller dokumenter.

Bettina sagde ...

Tillykke med det! Vi følger også min mors tilbageholdte "kommende husejer"-åndedræt i disse dage.
Prøv at gå ind på http://www.kms.dk/ og kik i højre side, hvor man kan se på gamle kort. Indtasts adressen og se, om noget brugbart kommer frem.
Ellers lokalhistorisk arkiv, de bor ofte på bibliotekerne. Eller Teknisk Forvaltning.

Lene Z. sagde ...

Hej,
På Høng Bibliotek er der et lokalhistorisk arkiv, der ved alt om den slags ting. Jeg har været ansat der en kort overgang og jeg ved, at de har rigtig mange oplysninger om rigtig mange ting. Måske også navnet på den gård, I måske kommer til at eje - og holde strik-in i, hvem ved?
Hilsen Lene