søndag den 2. juli 2006

Kvældsås gårdPå et gamelt kort som vi fandt via www.kms.dk (tak Bettina) fandt vi af at gården ligge lige vedsiden af Kvældsåsen , så indtil andet er bevist kommer gården til at hedde Kvældsås gård, for der er nu noget trygt og rigtigt ved at en gård har et navn.
Lillemanden er syg, snue, feber og ondt i halsen, stakkels pus, allerede fredag viste jeg at natte ville blive en udfordring, han er altid ved at dø den første nat efter en forkølelse har meldt sit indtog og i går nat var ingen undtagelse, Lillemanden og jeg var oppe fra 02 til 04 og da jeg først kom i seng kl. 01 var det ikke min mest friske dag jeg havde mig i går.

I nat var bedre, ikke helt god, bare bedre.

I dag står på oprydning, rengøring, vasketøj og søndags sløvsind, Far og Datter skal sove længe og nyde deres sidste feriedag i denne omgang, i morgen er det igen tidligt op og afsted på arbejde og i børnehave, der er Lillemanden og Jeg bedre stillet, vi tulle stadig rundt hjemme og nyder hinanden.

Og så er jeg lidt fortørnet, for første gang nogensinde blomstrede mine bonderoser, og lige nu står min Jasmin i fuld flor og gudhjælpemig om ikke mine stokroser og mine hortensiaer ikke også truere med at blomstre for første gang siden jeg har hjembragt dem,

for Jasminens vedkommende har den ventet 5 år, nå jeg må trøste mig med at haven viser sig fra sin bedste side nu når huset skal sælges.Og så er der lige Datterens trøje i papegøje kauni, jeg kan simpelthen ikke lader det strikketøj være, skal bare lige se næste farveskift.
Mums siger jeg bare ;0)

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Tillykke med navnet! :o) Sjovt nok kunne vi, da hun var yngre, også ofte mærke på Anna på nu 4, når den var gal, for så var der fest om natten, hun vågnede pludselig og holdt os (mig) vågen flere timer. Dagen efter var der snot i lange baner.

Kromanden sagde ...

hey søs.
Tjaaa tillykke med navnet og bloggen. Bare du bliver ved for jeg synes det er spændende at følge dig.

Knus fra bro'