mandag den 31. juli 2006

Endelig hverdag

Tag endelig ikke fejl, jeg elsker at have min familie omkring mig, at være sammen og hygge er dejligt, men og der er et men, Min og Lillemandens rytme går fuldstændig i stykker, når Datteren og Farmand er hjemme.

Så i dag hvor Datter er tilbage i børnehave og Far på arbejde, nyder vi to bare hinanden og at tingene kan ske i vores tempo.

Rent strikke mæssigt, har jeg pillet min strømpe op og strikket den igen i rib hele skæftet og så har jeg okset med den der kile hæl og kan til min død ikke få maske antallet til at passe, i den gamle politikkens strikke og hæklebog er der en forklaring og den er ok på nær at træde stykket bliver for smalt kun 5 masker og det synes jeg er for smalt og jeg er en idiot til at omregne det så der bliver 7 eller 9 masker, har prøvet og prøvet og prøvet og nu er jeg endt med at strikke en båndhæl og så må jeg nøjes med den.


Min ærme til ærme vokser langsomt, men den vokser se selv.

3 kommentarer:

Britta sagde ...

Den ærme til ærme ting ser rigtig flot ud - hvor er det nu lige opskriften er fra? Har noget garn liggende der lige kan bruges :-)

KH Britta

Bettina sagde ...

Du kan TRO, jeg alt for godt ved, hvad du mener med Endelig Hverdag! Jeg glæder mig ærligt talt også til om en uge, vhor gemal og sønnike også skal af sted til deres vante gænge igen...så kan jeg endelig få overblik igen. ØsØ

Dorte sagde ...

Mit første besøg på din blog - vender bestemt tilbage ...bl.a. for at se den færdige "ærme-til-ærme" trøje .... den ser da ud til at blive rasende flot.
kh Dorte