torsdag den 17. maj 2007

Krist himmelfart/National holliday

Først tak til Tina, Dorthe og Githa for opbakningen, vi har ikke givet op endnu, men på nuværende tidspunkt ser det ikke for godt ud :o(

På sokkefronten går det både godt og skidt, anden sok er godt på vej, men garnet er ikke ens på trods af at det kommer fra sammen indfarvning og fra samme pakke, så nu er der ingen anden udvej, jeg må lave 2 par sokker til min Hogwarts sock swap ven, men pyt så får jeg mulighed for at afprøve endnu en teknik.
I dag er tilegnet hygge, alle er hjemme og da Lillemanden lige har fået sit første par gummistøvler, må mor og Lillemanden ud og afprøve dem i regnvejret.

Regnvandets rute var en stor kilde til under og morskab for Lillemanden, men at hans gummistøvler blev beskidte passede ikke herren. Hunden var med ude og lige i sit es.

Vel inde igen hyggede Prinsessen og jeg mig med at lege med perler og dette er resultatet.First thank you to Tina, Dorthe and Githa for your support, we haven't given up all hope, but right now it looks bad :o(

On the sockfront things are both good and bad, the second sock is coming along nicely, but the colours are not the same despite coming from the same dyelot and same package, this mean that I have no choice, but to knit one more pair of socks, oh well this gives me the opportunity to try out another pattern.

Today is dedicated to enjoying the fact that the whole family is home and together, and since my toddler just received his first pair of rain boots, he the dog and I went out into the rain, very one was happy.

Back in the warmth and dry, the Princess and I play with pearls, and this is the result.

2 kommentarer:

Linda sagde ...

hvor træls for jer.... trods alt, godt at I ikke allerede havde købt det andet, det ville være så surt med to huslejer! I skal se, lige om et øjeblik klapper det hele for jer, huset bliver solgt og I finder det hus I altid havde drømt om. Og børnene sover igennem. Det må vi også have med :o)

stort knus!
Linda

Tina Olsen sagde ...

Hejsa Line..
Hvor er han bare alletiders lillemanden, som hen "sidder" der;-)
Men godt at høre fra dig, jeg håber på det hele snart flasker sig for jer..