søndag den 6. maj 2007

Ikke en maske/Not a stitchDenne store bededags ferie har været præget af store beslutninger, beslutninger der har potentiale at ændre vores liv.

Fredag flyttede min mor, så nu slipper vi for overvågningen, dejligt også for hende, har på fornemmelsen at vi har fastholdt hinanden i et dårligt mønster.Lørdag holdt vi beslutningerne i skak med en tur på Frilandsmuseet, som altid en super dejlig tur og for de af jer som plejer at fejre min fødselsdag sammen med mig, så belav jer på at vi fejre min fødselsdag der i år.
Her et lille stemningsbillede derfra.

I dag søndag, var det så tid til at tage de store beslutninger, dette er nu gjort og nu er der kun ventetid tilbage.Sokkerne er ikke blevet rørt, tankerne har været andet steds, men I skal da lige se hvor langt de er kommet.

This extended holiday has been marked of us needing to make some hard choices, big potential life altering choices.

Saturday we kept the choices a bay and to a trip the open air museum, always a pleasant visit, I have decided to celebrate my birthday there this year.

To day Sunday we had the get our acts together, and now all we can do is wait.The socks has not been touched, to many other things going on, but I'll leve you with the picture of how fare I have gotten so fare.

2 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hej Line
glæder mig til på tirsdag at høre om de store beslutninger, du er så hemmelighedsfyld.
Dejligt at din mor er flyttet det må lette rigtig meget.
Fortsat god søndag

Your Hogwarts Sock Pal sagde ...

Line I hope your birthday is a very special one for you! I am working on your socks - I hope they are as long as you like - I think they will fit and feel very very nice on your feet. :)