søndag den 14. januar 2007

Ikke den bedste weekend

Lørdag bruget gemalen og jeg til at kigge på huse, en gård ved Tjørnelund/Høng og et stort hus i Nr. Jernløse/Regstrup, særligt huset har vores bevågenhed, men efter fiaskoen med gården tør vi ikke kaste os ud i nogen former for drømmeri, vi vil så nødigt blive skuffede.
Til Dorthe vi kigger ikke helt så langt sydpå da vi også skal have det til at passe med hentning af børn m.m.Søndag bar meget præg af at 3 ud af 4 af Lillemandens hjørnetænder brød igennem og alles humør var til rotterne.


Ellers fik jeg for første gang afprøvet min julegave og Datteren hjalp så længe det var sjovt og nyt.
I kan selv gætte hvilke ngl. der var mit første og sidste.


Lillemanden og jeg var ude for et mindre uheld i dag, havde lagt ham i barnevogen i et desperat forsøg på at få ham til at sov, men den stærke vind fik fat i vognen og væltede den næsten omkuld, nåede lige at holde igen så den ikke kom helt ned og ligge, som I nok kan regne ud blev der ikke meget lur derefter.

Jeg har pillet meget af min taske op igen, da jeg tænkte at jeg ville hurtigere færdig hvis jeg strikkede siderne, men det kommer jo an på en prøve.

Som I kan se har jeg leget lidt med farver mm. da jeg endelig er overgået til den nye blogger, det ser ud til at være meget lettere og så kunne jeg endelig få sat et billede at undertegnede ind.

2 kommentarer:

Bettina sagde ...

Pyha, det med en HELT væltet i stormvejr barnevogn prøvede jeg dagen før lillemandens barnedåb - jeg glemmer det aldrig!!! Men det gjorde Emil sådan set med det samme - han lå også godt fastbundet i sin Voksipose, så også dér kunne jeg se, at en sådan pose er super. :o)
Men efter sådan oplevelse går man kun meeeeeget modvilligt ud i stormvejr med vogn på slæb igen. :o/

Tina Olsen sagde ...

hej line
sikke fin din nye blog er blevet..
og man må håbe der snart sker noget med det hussalg...
vi snakkes forhåbenlig ved imorgen?
knuser