torsdag den 4. januar 2007

Et lysere indlæg

Først af alt vil jeg gerne sige tak til alle jer der var så søde at kommentere mit sidste indlæg, som de fleste blogejere ved er der intet så dejligt som at mærke at det man skriver, bliver læste og når det så bliver læste af sådan nogle fantastiske kvinder som jer så er det det hele værd.

Og nu til dagens indlæg der som lovet bliver skrevet i en bedre sindsstemning.Jeg tilmeldte mig webstriks 2007 knit-along, der skal ikke meget til at trøste denne simple kvinde ;o) Og er straks gået i gang med januar måneds udfordring, nemlig at strikke i bomuld, nemt især fordi mit lager rummer 2,192 kg bomuld og så ejer jeg en rimelig stak engelske opskrifter på vaskeklude, jeg er jo medlem af denne gruppe ;o)Ydre mere er jeg i gang med at hækle en taske i vinrød Aldi bomuld og den kan jo passende være månedens VIP.
Ud over vaskeklude, der muligvis ender som sengetæpper til ungerne hvis jeg får strikket klude nok, vil jeg også strikke nogle grydelapper dem mangler jeg nemlig, nu skal jeg bare finde en god opskrift, nogle ideer?

Jeg er ellers hjemme i dag, for Lillemanden har haft en frygtelig nat og han og jeg sov ikke mellem 02:30 og 03:10 og da jeg endelig fik dysset ham ned og lagt i seng igen, nuppede jeg lige endnu 45 minutter spilvågen, jeg havde nemlig udlånt den dyne jeg sover på til datteren, der var kommet op til os tidligere på natten, nu kunne jeg ikke sove for jeg kunne mærke hver eneste sandkorn der var i min seng.
Faktisk kalder Gemalen og ungerne mig for prinsessen på ærten, for jeg sover med intet minder end 3 dyner og en tyk rullemadras, men lige i nat havde jeg kun en dyne til min rådighed da jeg ikke havde fået betræk på min dobbeltdyne og ja I gættede rigtigt, jeg deler ikke min dobbeltdyne med nogen ;o)
Tosset synes jeg, jeg kan høre jer mumle, tja måske men lige på dette punkt sætter jeg en ære i at være tosset ;o)
Når men for at komme tilbage til historien, så har jeg valgt at tage en hjemmedag, for jeg ville være farlig at slippe løs på gaden.

På tirsdag i strikkecafeen skal jeg købe garn og jeg må godt for det er til en gave, årets første fødselsdagsgave, i min fødselsdagsgruppe, godt at jeg disse fødselsdagsgaver jeg skal have indkøbt i løbet af foråret så går jeg da ikke helt til af abstinenser.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Line
rart at se at du allerede er i bedre humør. Hvilke tanker andre gør sig om dine putte-ritualer er da helt lige gyldigt, hvis du skal putte sådan så er du sikkert ikke den eneste der gør det. jeg tror alle har sine egne variater.
Vi ses Tirsdag

Anonym sagde ...

Hej.
Jeg sidder lige og læser lidt på din blog, og falder over et billede af en pose brunt Mariposa garn fra Aldi. Jeg sidder lige og mangler et par nøgler af netop denne garn. Det kunne være fedt om du stadig har dette garn.
Jeg er næsten færdig med en cardigan til mig selv, og mangler lige til det øverste på ærmerne og halskanten. Jeg har ikke mere garn og det er sulans surt......! Jeg strikker ikke så tit, så jeg ved ikke lige hvad jeg gør, hvis jeg ikke kan lave den færdig.....!
Kontakt: sucahjerm@mail.dk
Hilsen Susanne.