søndag den 8. april 2007

Søvning søndag

Lidt af meget kan også være for meget

Ok jeg tror at jeg gik lidt overbord da jeg slog op til 3 sokker i går aftes.Det er alt sammen Gemalens skyld, 1. sok (fra venstre) jeg havde bare grebet garnet da vi skulle ud og kører, 2. sok slog jeg op til da Gemalen mildt brokkede sig over at han manglede lyse sokker, jeg gav ham fuld råde ret i strømpegarnet, første valg var alligevel ikke noget og derfor blev 3. sok født.

Alle de begyndelser har givet mig kuller, og nu må jeg strikke en strømpe i hver slags garn jeg ejer bare for at se farver og mønstre.

Bølgetæppet er afgået ved døden, det blev for tykt og så er min pind for kort, så jeg begynder igen når mine nye extra rundpinde kommer hjem og denne gang kun i enkelt garn.

Cafe sjalet er også blevet trævlet op, et eller andet generet mig, men det er ikke dødt bare vendt.

Svigerfars trøje har lidt samme kranke skæbne, den blev alt for stor, jeg må vente til på tirsdag med at slå op til den igen. Tirsdag byder også på en overraskelse, så hold jer til kære læsere ;o)I dag er kreative søndag i mi casa, ungerne har malet, Prinsen blev hurtigt træt, men Prinsessen holder ved og kreere kunstværker.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

hej søde line!!
det lyder da godt nok lidt for spændende med på tirsdag!! - jeg venter i hvert tilfællet spændt!!
ser hyggeligt ud med malingen.
knus fra tina olsen