søndag den 15. april 2007

Enden på weekenden/End of weekendVejret har været fantastisk og vi har hygget os med is på terrassen og leg i stor stil, selvom i dag mest har gået med at gør rent da vi skulle have åben hus for mulige købere.


I al denne aktivitet er det lykkes mig at færdiggøre ærmerne til Lillemandens stribede trøje og mit livslys har været så sød at presse alle delene for mig så nu mangler bare sammensyning og en krave.


Lillemanden har fundet ny brug af hunden her hjemme, nemlig som siddepude, hunden finder sig tålmodigt i at han kravler rundt på hende og at han sidder overskrævs endda, hun er nu en sød hund.

The weather has been excellent and we use the opportunity to have a ice cream on the terrace and a lot of playing, to day has sadly been used to for housework as we had a open house thing for potential buyers.

In all this activity I managed to finish the sleeves on my toddlers stripy jumper and the light of my life pressed them for me isn't that nice, now all that remains is sewing up and the collar.
And when we are talking about the toddler he just found new use for our dog, our dog is the most easy going dog ever she let the kids do almost anything, and she even let the toddler climbed on top of her and "ride" her, I'll have to admit she is a nice dog.

3 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hej Line
det virker det med at strikke striber indimellem, se lige hvordan lillemandens trøje snart er færdig trods alt. At gemalen kan overtales til at presse delene det er imponerende
kh Dorthe

janne sagde ...

Jeg vil gerne be om en opskrift på at få manden til at presse strikketøjet, for det kunne jeg da godt bruge en gang i mellem :-)

Anonym sagde ...

Ja, det er dejligt, når man kan få opbakning og en hjælpende hånd til strikketøjet - du er heldig at have en sød mand, der gider !

Pas på hunden - selvom den finder sig i det, er det ikke sikkert den har godt af det. Jeg er af den overbevisning, at det er forældrene der skal sætte grænserne for, hvad børn må udsætte dyr for - det er ikke hundens ansvar at sige fra.
Og jeg husker fra min barndom en hund i nabolaget, der brækkede ryggen fordi børnene fik lov til at sidde på den.

Kærlig hilsen Dorte