mandag den 23. juli 2007

this and that

Verden største private stash må uden tvivlvære ejet af Anna’s svigermor, og wow jeg er misundelig.
Viste billederne til gemalen og hans eneste kommentar var:

Når vi bliver færdige med renoveringen af huset og når til dit værksted, vil du også have plads til at opbygge dit lager skat.

Intet under jeg elsker ham vel?

Det er et stykke tid siden jeg sidst har lavet et indlæg, der har hverken været tid eller energi til det, men i dag vil I få begge dele.Som jeg fortalte jer så har vi solgt vores hus, og jeg elskede at se dette skilt hver gang vi kørte forbi, nu er skiltet taget ned og jeg savner det.Den 10. juli fik vi nøglerne til nye hus og jeg måtte bare tage et billede af min nye hoveddør, skørt? Jeg ved det ;0)
Og til de nysgerrige så ligger huset i en lille landsby ca. 3 km udenfor Kirke Hyllinge og jeg håber at få mulighed for at lave et sensommer strik-in for evt. interesserede.For øjeblikket tilbringer vi så meget tid som muligt i det nye hus, så en nød gynge var på sin plads, kreeret af gemalen og farfar.
Her af prøvet af farfar og prinsen.Og så lige til sidst et billede af tandfeens sidste 2 besøg, begge fortænder er faldet ud indenfor 1 uge, og nu lyder prinsessen lidt sjov.

World’s biggest private stash is without a doubt Anna’s mother-in-laws and boy am I envies.
Showed the pictures to my husband and he calmly said:

“Honey when we get as far as doing your studio, you will have room to build your stash to.”

Got to love a man that says and means things like that.

It has been a while since I had time and energy to post but today you will get pictures.

As I told you, we sold our house and I loved seeing this sign every time we went past.

And on the 10th of July we got the keys to the new house, and I just had to take a picture of my front door, crazy I know.

We spend as much time as possible at the new house and a swing produced by the husband and granddad who turned 60 last Friday.

And last the toothfairy was by 2 times for my princess front teeth.

2 kommentarer:

Your Hogwarts Sock Pal sagde ...

That's the new front door?? Oh Line I wish I could take a tour through the new house AND the old house! I love seeing the photos and looking very closely at your cabinets and shelves and furniture. It's all very different than what you find in the US. I love it!

dorthe71nb sagde ...

Hej Line og fam.

Tillykke med det nye hus,flot gynge de der har fået lavet.

Kan godt forstå du savner skiltet efter så lang en salgsperiode hvor man bare aldrig tror på der kommer en køber og så bliver det fjernet før i flytter ak ja.........

Jeg nyder stadig et kig herinde i ny og næ.

Knus Dorthe 71 nb