søndag den 8. juli 2007

Helt solgt/Sold

Det er ganske vist huset er solgt vi overdrager nøglen d. 12. August til de nye ejere, og det kunne ikke passe bedre, for vi kan under ingen omstændigheder flytte før den 11. August da vi ikke har mulighed for at kører ungerne ind i de nye pasnings ordninger før i uge 33.

Flyttemænd er bestilt og den 27. juli får vi flyttekasserne, jeg glæder mig.

Nøglerne til vores nye hus modtager vi på tirsdag og jeg glæder mig som et lille barn til juleaften.Bloggen har været ferieramt det sidste 2 uger, men vejret har bestemt ikke været med os, vand er vist kodeordet for denne ferie, først oversvømmelser i Sverige og da vejret ikke var meget bedre hjemme tog vi chance og forhørte os om muligheden for en afbestilt feriehytte i Lalandia og det gav bonus, så fra torsdag til lørdag nød vi badeland og legeland under tag.


Men da kodeordet er vand så skulle det jo ske, fredag eftermiddag fik vi besked om at vi ikke måtte drikke eller på nogen anden måde benytte vandet der kom fra hanerne i området, desværre var det for sent for Lillemanden, han havde fået for meget vand indenbords og vi tilbragte fredag aften med at våge over en syg lille purk der kastede op hver gang han lå ned.

På vejen hjem i går slog vi et smut indenom min kusine og co. altid hyggeligt.På strikkefronten går det fremad med Prinsessens bølgetæppe, det er lige nu 13 cm, ikke meget, men jeg er mordtelig stolt af mig selv, tænk jeg hækler. Jeg har jo også sluttet mig til den sjove lille Hippieklud udfordring, men er håbløst bagefter, 6 mønstre er der kommet allerede men jeg er kun ved nr. 3, gisp, jeg tror at jeg må skynde mig at finde det mønster jeg skal bidrage med og så få strikket det som det næste så jeg har noget at vise når det bliver min tur.Finally the house is sold and we turn over the key August 12. it couldn’t be better timed as we cant move before August 11.

The key’s the new house will be in our hands this tuesdag I’m as excited as a small kid Christmas Eve just before presents are handed out.

The blog has suffered some from us being on summer vacation, a vacation that has been in sign of the water gods, first it was the floods in Sweden, then we ordered a hut in Lalandia a indoor warterpark, but the drinking water turned out to be contaminated, so we spent Friday night watching over the baby as he got sick every time we tried to lay him down, poor baby.

On our way home we made a pit stop at my cousin and her family, always a nice experience.

On the knitting front the princess’s wave blanket is growing it measures 13 cm at present and I am very proud.

I also joined the Hippieklud challenge, where 11 women each comes with one pattern which is turned into a scarf, I am hopelessly behind, and think that I better find the pattern I am suppose to contribute as the next thing so I will have something to show when it is going to be my turn.

4 kommentarer:

lifeondyssen sagde ...

Hjertelig tillykke med salget af huset .. :o)

Anonym sagde ...

Tillykke med salget :-) Det er da dejligt at det endelig er ude af verden!

Gitte B sagde ...

Det var da dejligt at hussalget gik i orden :-).
KH Gitte B

Mette H. sagde ...

Tillykke med salget og god bedring til lillemanden. Han er forhåbentlig rask igen nu.

Hippiekluden frister mig gør den, når jeg ser I andres flotte eksemplarer. Jeg ved bare ikke om jeg tør starte nu, så sent. Må man strikke med på sidelinien, selvom man ikke er tilmeldt kaldet ?