onsdag den 25. juli 2007

Skør, det er jeg/Crazy who me?

Jeg gætter på at mine medmorgentrafikanter mente at jeg var rablende skør da de så mig stå i den silende regn og fotograferede en mark med lilla blomster.
Men I forstår hvorfor jeg blev nød til at få et billede af en mark fuld af uidentificerede blomster ikke?
I den sidste uge har jeg kørt forbi denne mark og ærgret mig over ikke at have mit kamera med, så jeg kunne få et billede, så i aftes pakkede jeg kameraet ned i min taske og lovede mig selv at lige meget hvordan vejret var ville jeg tage det billede her til morgen på vej til arbejde.
Desværre er billede ikke så godt, måske forsøger jeg igen i morgen.Jeg bringer jer også et billede af min Hippieklud, og det skarpe øje opdager sikkert at et af mønstre ikke er blevet postet endnu, det er nemlig mit bidrag til kluden, nu venter jeg bare på at det bliver min tur.

Tirsdag var strikkecafe, men alt gik galt, først havde jeg taget det forkerte mønster med, men Frk. Fingernem vores værtinde lånte mig en kopi, så viste det sig at jeg havde taget en for lang rundpind med og så kunne jeg ikke tælle til 100.
Jeg købte garn til en lille top i ren desperation og søde Karen hjalp mig med at tælle til 192, så lidt fik jeg strikket, men det er ikke værd at vise frem.

Og ja I læste rigtigt jeg købte garn, mit medlemskab af brug af dit lager udløb d. 10 juli, åh hvor er det dejligt at være fri igen ;o)

So I guess that the morning traffic on my way to work thought I was crazy, when they saw me standing in the poring rain taking pictures of a field.
But guys you understand right, you understand my need to get a picture of a field full of purple flowers in bloom, right?
For the last week I have been passing by regretting not bringing a camera, so last night I packed my camera a promised myself that come rain come shine I would take a picture of the field on my way to work.

I also bring you an other picture of the Hippie scarf and the sharp eye will maybe notice that one of the patterns hasn’t been published yet, that because it the one pattern I am going to contribute with, wonder when it is going to be my turn?

Last night was stitch and bitch night, but all went wrong, I brought the wrong pattern, Frk. Fingernem borrowed me the right one, I brought the wrong length for knitting needles, and it turns out I can’t count to 100.
In pure desperation I bought yarn for a top, and sweet Karen helped me count to 192, so I did get to knit a little but nothing worth showing.

3 kommentarer:

Mette H. sagde ...

Selvom det er svært at se, så tror jeg bestemt at de lilla/blå blomster er honningurt. Jeg har set dem flere steder i år og bierne er helt vilde med dem. Jeg gad vide om de også kan bruges til foder til køer ?

Din hippieklud bliver så fin og jeg glæder mig til at se hvad det er for en top du har købt garn til.

Line sagde ...

Hej Mette

Jeg tror du har ret, det er honningurt, gad vide hvad man bruger dem til.

KH

Line

Bente B sagde ...

Det er Honningurt. Man benytter den som jordforbedring, idet den tilfører jorden kvælstof. Den bliver sået og derefter pløjet ned.
Og det er rigtigt, at bierne er vilde med den. Det er også en ret god skæreblomst