søndag den 25. februar 2007

Stor applaus og fanfare til mig ;o)Ja undskyld den selvfede overskrift, men…....Jeg har lige taget første fingerløse vante af pindene og her ses den i al sin ufuldendte glory på hånden af Gemalen.

Jeg troede ærlig talt at jeg denne gang havde taget munden for fuld, men på kun 2 dage er det lykkes mig at strikke noget der uden spørgsmålstegn ligner en vante.

Gemalen er tilfreds og det er jeg sandt og sige også.I går blev brugt til at strikke på mit papegøjesjal, og jeg er nu halvvejs til næste hulmønster, er ikke sikker på hvor godt de mange farveskift i Papegøje Kaunien egner sig til dette sjal, men pyt, jeg trævler det ikke op.Dagen i dag blev også brugt til at spille musik ;o) se venligst bort fra det faktum at jeg endnu ikke havde fået nattøjet af kl. 12 om eftermiddagen, lad os bare sige at jeg nyder at vi ikke har en fremvisning i dag.


I am a
Snapdragon


What Flower
Are You?
Pussigt en af mine ynglings.

4 kommentarer:

Susanne sagde ...

Trut-trutte-truuuut ... Hmmmm sku' ha' været en fanfare :o) Dejligt når der er succes på strikkefronten! Dase-søndage med morgenhår og tilfældig påklædning er uundværlige for sjælen !! Kh Susanne

Dorthe sagde ...

Hej Line
dit sjal bliver rigtigt flot, men det kan være svært at forestille sig det førend du har været alle farverne igennem og kommet tilbage til de røde igen.
Dejligt at I hyggede jer, Nattøj kan godt kaldes hygge-tøj, Det mener Julie ihvertfald.

Tina sagde ...

Årh som jeg kan se det bliver dit sjal da hamrende flot i den farve :):) Jeg er ihvertfald dybt misundelig!!

duchessofgravity sagde ...

i wandered over from the hogwarts blog. this blanket (i'm guessing) is absolutely gorgeous what is the yarn and pattern please ? :)