fredag den 23. februar 2007

Ikke Hardcore nok endnu...Jeg har været tidligt oppe og af sted på arbejdet, jeg sad fast en enkelt gang på vejen til og burde måske nok bare være blevet hjemme, men alt gik godt, på nær det faktum at jeg havde fået lov at gå tidligere en hel time før faktisk, men en sag der skulle afsluttes endte med at skære timen til en ½ time.

Men det er nu ikke det værste, jeg sætter faktisk en ære i at få afsluttet mine sager på ordentlig vis. Næ katastrofen ramte først da jeg var 20 min. hjemmefra, bilen begyndte at trække faretruende til venstre og heldigvis fik jeg trukket ind på en resteplads før det gik helt galt.

Jeg fik ringet til Gemalen der fornuftigt nok var blevet hjemme med ungerne og så satte jeg mig ellers til at vente på forstærkning.
Der gik min. 15 min. før jeg huskede på at jeg havde mit strikkecafe sjal med i tasken, bedre sent end aldrig fik jeg fundet det frem og nåede et par pinde før Gemalen og ungerne kom til min redning.

Nu er min tese, at havde jeg været en ægte lige ind til benet strikker, ville jeg som om ikke det første så dog som det andet jeg kom på være mit strikketøj, men bare rolig det skal nok komme

Nu er det weekend og nu kan jeg med god samvittighed slappe af og hygge.

1 kommentar:

Britta sagde ...

Jeg har også flere gange her de sidste par dage tænkt at hvis jeg sad fast i sne et eller andet sted, så ville det kun være til at holde ud hvis jeg havde husket mit strikketøj!
Efter at jeg en gang sad og ventede på sygehuset i flere timer uden strikketøj, husker jeg altid at tage noget med når jeg skal nogle steder :-)