torsdag den 30. august 2007

Glæder mig

På lørdag skal jeg gense 8 af de kvinder jeg har tilbragt hver tirsdag med det sidste år, så mine aftener går med at skrive indkøbslister og planlægge.

Vi bestilte nye hårde hvidevare i går og hvis vi er heldige kommer de i morgen så kryds finger.

Jeg arbejder intensivt på trøjen til datterens build a bear, hun har rykket for den mange gange, godt vi ikke har aftalt dagsbøder for så ville jeg være ruineret.

Desværre havde Frk. Fingernem ikke noget rigtigt gult strømpegarn, så jeg har været på nettet for at finde noget, Markno har så nu må jeg lige finde tiden til at bestille 1 par ngl. og måske lidt ekstra guf, ikke at jeg mangler men….

Vi har lige haft el tjek i vores nye hus, hovde delen af de elektriske installationer er ulovlige :o(

This Saturday 8 of the wonderful women I spend every Tuesday with in the last year, will come to visit me, so last night was spend writing grocery lists and planning.

We ordered new appliances and if all goes as planed they will arrive tomorrow, so cross your fingers.

I’m working exclusive on a sweater for my daughters build a bear it’s been on needles for a long time.

Sadly my knitting friends couldn’t get hold of bright yellow sock yarn, so I searched the net and found some at Markno, now all that is missing is to place the order, but I thinking of ordering some extra goodies, not that I am in need, but..

Husband just called we had a check of all electric instalations, it turns out most ar illegale :o(

søndag den 26. august 2007

Endelig en FO/Finally a FO



Verdens grimmeste strømper er færdige, blot mangler jeg at hæfte enderne, men det er dejligt endelig at have færdig gjort noget og færdige er de faktisk ikke så grimme.



Og så har vi fået ny beboere, nemlig ham her Kong Hans aka Hamilton en race ren Norsk Skovkat med stamtavle, noget vi aldrig før har givet os i kast med.
Hamliton er hurtigt faldet til og tegner til at blive en rigtig god kat.

Weekenden er fløjet forbi og i morgen er det tilbage på pinden.



Jeg efterlader jer med et billede af min nye strikke krog det eneste der mangler er et lille bord, men det kommer nok.

The world’s ugliest socks are done, I only need to weave in the ends, it’s so great to finally have a FO and the finished socks are that bad looking.

And then we got a new resident, namely King Hans aka Hamilton, a pure breed Norwegian Forest cat with all the papers.
Hamilton has settled in fast and I’m sure he will turn out be a great cat.

The weekend has flown by so fast, tomorrow I will be back at work.

I leave you with at picture of my new knitting corner, al that are lacking is a small table, but not for long I suspect.

fredag den 24. august 2007

Hjælp


Dette er en besked til mine gamle strikke piger.

Søde I gider i tage 2 ngl. Gul (rigtig gul) strømpe garn med fra Frk. Fingernem til mig jeg betaler ved modtagelse.

Sidst min kusine og ungerne var på besøg bestilte knægten et par gule sokker og det kan jeg ikke stå for, så derfor 2 ngl. gul strømpegarn hvis det forfindes tak.

Og hvis I også tager det klippan garn med som I ikke kommer til at bruge selv, så kunne vi lave bytte bytte købmand ;o)

This is a message to my former knitting group.

torsdag den 23. august 2007

den måtte jeg bare tag ;o)

You Are 2: The Helper

You always put on a happy face and try to help those around you.
You're incredibly empathetic and care about everyone you know.

Able to see the good in others, you're thoughtful, warm, and sincere.
You connect with people who are charming and charismatic.

At Your Best: You are deeply giving, altruistic, and humble. You devote your life to others while caring for yourself too.

At Your Worst: You are manipulative and enjoy making other people guilty.

Your Fixation: Rejection

Your Primary Fear: Being unworthy of love

Your Primary Desire: To be loved unconditionally

Other Number 2's: Mother Teresa, John Travolta, Princess Diana, Dr. Phil, and Mr. Rogers.


Tak Siffe for linket

onsdag den 22. august 2007

Jeg savner/I miss

Jeg søgte gennem min blog i går, da jeg jo af gode grunde ikke skulle tilbringe nogle timer i selskab med de dejlige kvinder fra strikkecafeen, oh hvor jeg savner jer, nå men jeg fandt at min færdiggørselsrate på FO’er er meget ringe for 2007 i forhold til 2006 på trods af at jeg først begyndte strikke igen i maj.

Jeg har haft en laaang dag på arbejdet i dag fra 8 til 18, men jeg håber at jeg kan få min liste af FO’er færdig til sidebaren og måske endda få tilføjet billedlinks til hver FO så jeg kan dokumenter dem.



I går fandt jeg ved et tilfælde fandt ud af at vores nys overståede bryllupsdag var af den uldne slags, jeg lod et ord falde til Gemalen, og se hvad han havde købt til mig.
4 ngl. Mohair blanding og 2 ngl. Strømpe garn, mon ikke han kender mine svagheder.

Under flytningen mistede vi vores ene hunkat, og vi kan ikke undvære en kat, så på lørdag skal vi ud og se på en Norsk skovkat killing og en Main Cone killing og vi glæder os.

I went though my blog last night since I wasn’t going to my regular knit cafe, oh how I miss those sweet ladies, and found that my track record for FO’s this year is very poor, compared to last year and that in spite the fact that I only started knitting again in May.

I have a looong day at work to day from 8 am to 6 pm, but hope I will have time to finish My FO lists and if I’m lucky I will even have time to link to those FO so you can see them.

Yesterday I by chance discovered that our just past wedding anniversary was of the woollen kind, I dropped my husband a hint and see what he gave me. 4 skeins of a beautiful mohair blend and 2 skeins of sock yarn, does he know me or what??? ;o)

While we were packing up and moving house we lost a cat, this will just not do, so Saturday we have 2 appointments to see kittens, Main Coon and Norwegian forest cat and oh how are we looking forward to it.

Last a message to my Hogwarts sock pal, I was so relived to hear that the package wasn’t lost in the mail, Please leave a message when the package has gone in the mail.

søndag den 19. august 2007

Hul igennem/connection

Endelig har vi adgang til nettet igen og den er endda trådløs så nu kan jeg blogge ude i solskinnet.

Vi har næsten pakket alle kasser ud, der står kun en 3 stykker tilbage og de bliver tømt i morgen, for på tirsdag skal de afleveres.



Mit garn er også kommet ud af deres kasser og huser nu et gammelt skab i det der engang kommer til at blive mit værksted.



Igennem den sidste uges tid har den ene efter den anden af de hårde hvidevare stået af, så vi har bestilt ny vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine samt nyt køleskab og fryser, lige en streg i regningen, men der er ingen vej udenom.

Jeg har også fundet alle mine UFO’er frem og nu ligger de i en kurv og jeg må ikke gå i gang med noget andet før mindst 2 UFO’er er forvandlet til FO’er.



Søndag morgen chez 2ret2vrang.

We finally have a live and now wireless connection to the internet yipee.

Almost all the moving boxes are unpacked, the last 3 will be unpacked tomorrow and the boxes returned Tuesday.

My yarn has found its way out of the boxes and into an old cupboard that has its place in my to be studio.

In the last week one after another of our appliances have given up, and we have had to order a new washer, dryer, dishwasher and a new refrigerator and freezer. And something we planed, but there is no other way.

While I unpacked I placed every UFO I came across in a basket and made a promise to myself that no new thing will be started before at least 2 UFO’s was turned into FO’s.

torsdag den 16. august 2007

Tilbage for en kort bemærkning/Back for a short announcement

Flytningen gik godt, det tog flyttemændene 2 timer at få vores klaver ned fra første salen, men kun 5 min at få det på plads I vores nye hus. Jeg takker forsynet for at vi besluttede at hyre dem.
Nu er den næste store opgave at pakke ud og komme på plads, godt at Gemalen har fri de næste 2½ uge.

På grund af ned og ud pakning har jeg ikke rørt mit strikketøj siden min sidste tur i strikkecafe og jeg savner det, men kasserne har første prioritet, de skal afleveres tømte på næste fredag, så det er bare at komme i gang.



Tirsdag var Prinsessens første skoledag, og af sted kom hun, men ikke uden sværdslag, for hun ville ikke, alt for mange omvæltninger gætter jeg på.
Men efter første skoledag var til ende havde Gemalen svært ved at få hende med hjem så vi ånder lettet op og tror på det bedste.

Vi mangler stadig vores Internet forbindelse, Cybercity arbejder på sagen, men det ikke før I morgen tidligst, jeg tvivler.

So the move went well, and now we are left with unpacking all our stuff and finding room for it al.

I haven’t touched my knitting since august 7th and I miss it bad, but the packing and unpacking comes first besides been at work for 9,5 hours a day all week.

Tuesday the princess started school, not without a fight, she was scared, now my husband can hardly get her to come home with him and the toddler when the school is out :o)

We are left without a connection to the internet and wont be up and running before Friday at the earliest.

fredag den 10. august 2007

Så er det nu/This is it

Nu flytter vi, netforbindelsen er lukket og alle ting pakket ned, i morgen kl. 08 kommer der 3 flyttefolk og så er der ingen vej tilbage.
Derfor bliver der heller ikke blogget før tidligst mandag.

Ha’ en fantastisk weekend.

This is it, my internet connection is closed and my laptop is in a box, tomorrow morning the movers will be here and there will be no turning back.
And therefore there will be no blogging until Monday at the eeriest.

Have a fantastic weekend.

onsdag den 8. august 2007

Sidste gang/Last times

Denne uge er fuld af sidste gange, og I går aftes var den værste, da det var sidste gang jeg skulle i strikke cafe, det var så sørgeligt at sige farvel til de vidunderlige kvinder som jeg har tilbragt de fleste tirsdag aftner sammen med i det forgange år.
For at tage brodden af afskeden, inviterede jeg dem hjem i det nye hus til strik in den 1. september, håber at de fleste kan komme. (Tina, Tina og Dorthe I er også inviteret, hør nærmere på tirsdag)

I morgen har datteren også en svær sidste gang, da hun stopper i børnehaven, denne flytning er hård for hende, ud over at forlade det hus hun er opvokset i, skal hun sige farvel til vennerne og starte i skole.

This week is full of last times, last night was the worst, because it was my last time at stitch’n’bitch, so sad to say goodbye to all those lovely ladies I have spent most Tuesdays with in the past year.

Just to take the edge off leaving those sweet ladies, I have invited them to the new house Sep. 1st. for a stitch’n’bitch, hope most of them can make it.

Tomorrow the princess will have a last time, as she is saying goodbye to her kinder garden, this move is pretty hard on her, not only leaving the house she have lived in most of her life, but also saying goodbye to her friends and starting school.

torsdag den 2. august 2007

Hvad laver jeg/What am I upto?



Mit hjem mister mere og mere den hjemlige følelse og stakken af disse vokser med foruroligende hast.



En spurgte hvad jeg ville strikke af det garn jeg købte sidst jeg var i strikkecafe I kan bedst se den her, Tina har nemlig strikket en i lyserød, min bliver dog rød.



Udover toppen strikker jeg også på de grimmeste sokker jeg nogensinde har set eller strikket og de er endda tænkt som en gave, nu håber jeg bare at modtageren vil modtage dem i samme ånd som de er lavet, for de bliver strikket med kærlighed.

My home loses rapidly it’s homeliness, and the stack of boxes are growing at a mind blowing speed.

One asked what I was to knit in the yarn bought last I was in stitch’n’bitch, you can see it best at Tina’s blog, I’m knitting it in red.

I also started knitting the ugliest socks ever, and to make it worse they are to be a present, I just hope that the recipient will receive them in the spirit they are knitted in, cause every stitch is knitted with love.

min tur RETTELSE

Så er det endelig min tur til at komme med et mønster til Hippiekluden og mønstret hedder edderkopper.

Håber ikke at I er gået i gang med mønstret rettelsen er i italic og bold

Mønsteret løber over 72 m hvor de 3 første og 3 sidste strikkes ret på både ret og vrang siden.

1. p: vrang på ret siden over hele pinden
2. p: *Slå om pinden, 1 ret, slå om pinden, 3 vrang sammen* gentag fra * til *
3. p: vrang på ret siden over hele pinden
4. p: *3 vrang sammen, slå om pinden, 1 ret, slå om pinden* gentag fra * til *

Gentag pind 1 til 4 det ønskede antal gange.



No english text today as its only a patterne for the Hippiescarf