torsdag den 6. september 2007

Det må være en joke/It just have to be a joke

Som nævnt tidligere er vi nød til at udskifte størstedelen af husets hårde hvidevare og havde fundet et sted der kunne levere varerne i dag, nu har de lige ringet at de ikke kan levere alligevel og at de ikke ved hvornår de kan.
Alt dette sker selvfølgelig efter vi har fået fjernet de gamle hårde hvidevarer og tilrettet strømmen.

Ellers sker der ikke meget på matriklen, jeg strikker på en djævlehue til Lillemanden i Opal Cotton strømpegarn efter en bøn fra den unge mands nye dagplejemor, som for øvrigt er kanon sød og som han er faldet rigtigt godt til hos.

Der ud over har jeg leget lidt med en lager optælling og fotografisk bevis på isoleringen og man kan da sige at, på det lille 1½ år jeg har strikket har fået bygget mig et pænt lager op, især strømpe garn skorter det ikke på, dejligt siger jeg bare.Og så en lille bizar ting om mig, jeg afskyer all former for bevingede insekter, men især myg og fluer rangerer højt på min liste, så i går barmhjertigere Gemalen sig over mig og satte myggenettet op igen over min seng og da fluerne blev lidt for nærgående i morgen tog jeg laptoppen med i ly under myggenettet.

As mentioned earlier we are forced to replace the main part of the electric appliance’s in the house, we finally found a supplier that could deliver today, but minutes ago they called telling us that they could deliver and that they didn’t know when they could.
All this happened after we got rid of the old appliances and rewired the house.

Not much else is happening here, Im currently knitting at hat in Opal Cotton sock yarn for my youngest, by request of his new day-care, who is great by the way.

Other than that I have been playing around with my yarn taking inventory finding that my stash is substantial as I have only been at it 1½ years, sock yarn is plain to se my biggest passion.

Now something a little bizarre about e, I hate all insects with wings, especially mosquitoes and flies, last knit my darling husband mounted my mosquito net and when the flies got a little to close this morning I retreated with my laptop under the mosquito net.

2 kommentarer:

enaj sagde ...

I er da noget uheldige med de hvidevarer. det er ikke nemt at undvære vaskemaskine så jeg håber I snart finder en løsning på problemet.

Dorthe sagde ...

Hej Line
prøv at køre ind til en forretning og prut om prisen når I nu skal have det hele. Det kan tit blive lige så billigt som på nettet og det er lidt svære for butikken at rende deres vej.
De der kryb bliver du mere og mere vant til efter noget tid på landet. Tro mig jeg taler af erfaring. Nu skal de være store førend det kribler for meget.