søndag den 18. marts 2007

Copycat

Mange steder i blogland flurer et hæklet bølgesengetæppe og jeg er forelsket, men jeg er som I ved ingen ørn til at hækle og ved med mig selv at jeg aldrig ville blive færdig med sådan et projekt.

Hvad gør man så, når nu man bare må lave sådanne tæpper til poderne?
Tja er man indehaver af denne blog så omsætter man ideen til strikkepindene og så går man i gang.Her ser I den spæde start til Prinsessens sengetæppe, det er 6. gang jeg har slået op og jeg satser hårdt på at det bliver sidste gang for dette tæppe.
Jeg har løseligt regnet ud at jeg løseligt skal bruge 250 ngl bomuld a 50 g, så fødselsdagsgruppe hvis I læser dette så er her et super bud på gaveide ;o)Og så en god nyhed, i den forgange uge havde vi mere eller mindre slået os til tåls med at vores hankat var tabt for evigt, han havde været væk i små 3 uger, meget ukarakteristisk for en kat der aldrig er længere væk end max 2 dage.
Men i går aftes dukkede han op udmagret og meget kælen, han har endda sovet hos os i nat, og dette er endnu en ting der er ganske uhørt.

1 kommentar:

Tina sagde ...

1 2 5 NØGLER???? :D Det var skisme ikke så lidt! Men deeejligt at se at du har omsat den til strik ;) Kan jeg tigge opskriften bagefter??
Jeg vil dog også forsøge mig med hækkelnålen!