onsdag den 10. september 2008

Rummelighed

Jeg løj i går aftes da jeg proklamerede at jeg var afklaret om en given mulighed, det er jeg ikke.

Sent i går aftes, meget sent fik jeg et opkald fra en som jeg betragter som en veninde. I samtalens forløb fik hun afsløret at hun da godt kunne se sig selv i et forhold til min ex. Og så var det jeg opdagede at jeg ikke er så afklaret og rummelig som jeg troede.

Havde det været ex’en der havde fortalt at han havde fundet en anden er jeg ikke sikker på at jeg ville have reageret, men at en veninde siger det, det kan jeg ikke håndtere, jeg ved godt at det er teenager pjat, men jeg oplevede ikke sådan noget som teenager og tager revanche nu.

Så her har I det, undskyld jeg løj, det var ikke med vilje.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kæreste Line

Er totalt rystet over din veninde siger sådan, og jeg syntes bestemt ikke det er teenage.

De bedste tanker fra Dorthe71

Trina sagde ...

Enig. Veninders ekser er off limits, hun burde vide bedre. Ingen har da lyst til at se sin eks sammen med en veninde. Hvad havde hun tænkt sig? -At komme til dig når de har problemer? Nej. Det er hende der er teenager.

Kram

Fríða sagde ...

hm, mon ikke du skulle overveje det dér med at kalde hende veninde? jeg synes det er direkte tarveligt af hende.
önsker dig alt det bedste i denne svære tid.
kh.fra Island
Frida

Julie sagde ...

Puha, det har du da vist ikke lige brug for, hva'?!

Overvej nøje din fremtidige relation til hende, for det lyder da som om, at hun har taget stilling!

KH Julie

Tina sagde ...

Øhh jeg sidder også og tænker på om hun burde ha en plads i din VENINDEBOG! For ærlig talt, så skal ens veninder dælme ikke rende med ens xer... det har ingen steder hjemme :) End ikke udtalelsen hører hjemme nogen steder!!! Så teenage reaktion eller ej, sådan tror jeg de fleste af os ville reagere!!
Min x proklamerede igår at han nu havde funde en anden... kun 1½ måned efter jeg herpede ham ud. Det er okay med mig... men det var heller ikke en veninde! :)

Else sagde ...

Kan kun give de andre ret - hvad tænker hun på???
Måske tiden er til at skille får fra bukke, hvis du forstår?
Jeg fandt selv ud af hvem der var rigtige venner, da jeg mistede min mor OG de er stadig mine rigtig gode venner her 10 år efter!!
De andre viste deres sande jeg, da jeg havde mest brug for deres støtte... og de var ikke et venskab værdigt! Din "veninde" lyder til at være i sidste kategori...