lørdag den 26. juli 2008

Det sværeste indlæg

Inspireret af Tina har jeg besluttet af censurermin blog og fjerne alt der taler negativt med ex gemalen.

Tina du har ret, jeg viser ikke respekt overfor ham og hvordan kan jeg så forvente respekt den anden vej.

8 kommentarer:

Frederikke sagde ...

Puha Line, du har virkelig fået noget at se til.

Jeg håber virkelig, at der snart kommer en afklaring i forhold til din datter; uvisheden må være så slem.

Lisbeth sagde ...

Jeg sidder med en klump i halsen efter at have læst dit indlæg.
Der er bare ingen, der har fortjent at gå igennem det du gør lige nu.
Jeg har desværre ikke mulighed for at tage til sjælland og give dig et kæmpe kram, men du får et i mine tanker.
Jeg er af den overbevisning at alt sker af en grund. Selvom det ser sort ud lige nu, kommer du stærk ud på den anden side..

Anette sagde ...

Kære Line.
Jeg håber f... at du hurtigst muligt får en stabil løsning på din fremtid. Hellere alene end sammen med en du ikke kan stole på. Hold ud.
Mange knusere herfra

Tina sagde ...

Puha jeg blev helt ked af det, da je glæste dette indlæg. Jeg håber først og fremmest at din datter snart er HELT rask og i kan få en hverdag hjemme igen. Dernæst håber jeg du får afklaret det hele med manden/xen. For uanset grund er han ikke i stand til at give jeres datter det hun har brug for lige nu.... uha det er så svært!!!
Jeg står selv midt i et brud og ved hvor svært det er.... men at du så skal bøvle med alt det andet også... det er hårdt!! Knus!

Sus sagde ...

Hej Line,
Jeg vil ønske dig det bedst og håber du har andre, familie el venner der kan stå dig bi i denne uoverskuelige situation, men som en anden skrev, nu kan det vel ikke blive værre, håber inderligt du får en løsning der er brugbar for dig og børnene.
Sus

Linda sagde ...

Hej
Det er godt du får sat ord på de tunge ting du går og tumler med for øjeblikket. Jeg kan ikke overtage din situation, men jeg kan sætte mig i dit sted som medmenneske og forstår hvor vanskeligt du har det. Jeg kan ikke råde og vejlede dig men jeg ved du gør hvad du finder rigtigst og det er nødvendigvis altid den rigtigste løsning i her og nu situationen. Så kan vi altid blive klogere og ændre beslutning, hvis det bliver nødvendigt.
Hold fast i dig selv og føl godt efter.
Husk at vi alle reagerer forskelligt på at vores barn er indlagt og at man som forælder godt kan føle sig som noget umyndiggjort i beslutningsprocessen omkring sit eget barn.
Jeg vil læse med på sidelinien. Knus herfra LindaT, kastrup

Linda sagde ...

Tillæg: Få straks fat i din Fagforening eller Tillidsrepr. sæt ham/hende på din sag. Få en tid hos din sagsbehandler eller hvad det hedder i disse tider og beret om din situation. Du har ret og krav på en meget lang line, husk der er rekruteringsvanskeligheder og det det er meningen at arbejdspladsen skal gøre hvad de kan for at fastholde dig på arbejdsmarkedet. Måske kan du søge en § som frikøber dig med lønnen betalt fra det offentlige så du kan være sammen med din datter uden at skulle belaste din arbejdsplads. jeg har flere ansatte som har og har været tilknyttet disse ordninger, din arbejdsplads burde selv foreslå denne mulighed. Nu må du selv tage fat. Hej igen.

Anonym sagde ...

Kæreste Line

Jeg låner Linda T` ord hvor er det godt skrevet.

Rigtig mange tanker herfra til dig og børnene i denne svære tid.

Knus Dorthe71 NB