lørdag den 19. juli 2008

Det bugter sig i bakke dalDagens vejr svare meget godt til mit i dag, vådt, tryggende og overskyet.
Livet har sat gevaldige spor på i disse dage og jeg kan tydelig mærke hvor isoleret jeg er blevet gennem de sidste par år.

Skal have en snak med min teamleder på mandag og håber at vi sammen kan finde en løsning hvor jeg kan få mulighed for at både bringe og hente mine børn.

Fra uge 33 tror jeg at jeg har et sted af være når gan har dem, men jeg mangler stadig en nøgle og den er svær at få fat på.


Jeg endte med at opgive min cardigan og har på begyndt en ny, men hver maske er gennemsyret med sorg og smerte og jeg tvivler på at jeg kommer til at bruge den.

4 kommentarer:

enaj sagde ...

Jeg håber tingene falder i hak for dig så du kan have dine børn, andet vil da være ubærligt.
Jeg føler virkelig med dig og ønsker dig alt godt.
Knus fra Jane

Fríða sagde ...

jeg må tilstå at jeg ikke helt og aldeles forstår, i min verden er det den der vil skilles/er hovedårsagen til skilsmissen, altså ham, der burde flytte ud af hjemmet og behöve finde lösninger på hvor/hvordan han finder ud af at have börnene. og så håber jeg du indser at det er slet ikke normalt at ikke være glad over at partneren har nogen interesser der giver ham/hende glæde og tilfredsstillelse. ja, du må undskylde, jeg bliver bare nogen gange så irriteret og gal i hovedet når jeg hörer om mænd der opförer sig sådan! håber det bedste for dig og dine börn.
kh.fra Island
Frida

Else sagde ...

Kan kun give Frida ret - i mine ører lyder din ex-mand ret så dominerende :( Måske er din striktrøje en billig terapiform??
Håber du finder en løsning, så du kan have børnene og passe arbejdet uden problemer :)
Varme tanker

Anonym sagde ...

Kære Line

Har ikke så meget at tilføje, men jeg tænker på dig og sender alle mine kræfter afsted tanke mæssigt, til at du kommer igennem, jeg håber også på du og din teamleder finder en løsning.

Mange knus og kram til dig fra mig dorthe71 NB.