mandag den 11. maj 2009

Langsom morgenstart

I dag kan vi komme i gang stille og roligt, for ungerne skal nemlig til tandlægen her til morgen og jeg skal derfor først møde kl. 11.Det er ikke meget jeg får strikket for tiden men jeg blev da færdig med udtagningerne på min eyelet rib sok i går aftes.Fra min plads i køkkenet ved min bærbare, kan jeg se de blomster ungerne og jeg fik købt i går mens vi ventede på at Mormor kom fra lejer så vi kunne komme forbi og ønske glædelig mors dag.Jeg nåede kun af plante nogle enkelte planter, så retsen må vente til vi kommer retur i eftermiddag.Mens vi venter på at det bliver tid til at komme i tøjet hygger Sønnen sig med at vaske op.

2 kommentarer:

Fríða sagde ...

lyder som en rigtig dejlig mandag morgen. og så er det med at benytte lejligheden mens husarbejde stadig er spændende, desværre hænger det sammen at jo mere de faktisk kan, des kedeligere synes de det er!
kh.fra Island
Frida

Anonym sagde ...

Ser ud til at være et rigtigt godt sokkemønster. Det vil jeg gerne kigge nærmere på. Og så det med vandreture, det snakker vi om på Søndag. Det kunne da være hyggeligt at få én med man kender.;o)
KH Lise