torsdag den 26. februar 2009

Små landvindingerJeg nyder at have denne lille prinsesse hjemme hver dag, kan mærke hvor meget jeg savnede at have den daglige kontakt med hende.Og så til det mit indlæg engentlig handler om i dag.

Og surf bare videre hvis I er træt af at høre om de små ting som gør min dag og mit liv rigere for hver dag.

Nå men jeg har længe vist at afløbet i badeværelset trængte til at blive renset og da vaskemaskine manden i går oplyste at der ikke var noget i vegen med min nye maskine med at mit afløb i bryggerset derimod var stoppet så var sagen klar.
Så kl 05:00 stod jeg op hentede en struetrækker og gik i krig, afløbet i badeværelset var klamt og stank som det jo gør, men afløbet i bryggerset var et kapitel for sig selv, der låg noget der lignede blade og en masse kalk og det var klart at vandet flød, det var helt stoppet til.
Men ved I hvad jeg har renset dem begge og det for første gang i mit liv og jeg må indrømme at det giver mig stor glæde og selvtillid.

Små mennesker små glæder siger man ;o)

Jeg er faktisk ved at blive mindere, jeg kan se det på vægten hver moreg men i dag efter min sejer og et bad kunne jeg også se det på mit håndklæde som nu kan nå hele vejen rundt og lidt til.

Livet er godt og det er snart forår.

God onsdag til alle.

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Line
Godt gået, det er dejligt for dig, at du nu også kan klare dig på det håndværksmæssige område.
Flot at du også magter at tabe dig.Følger med fra sidelinjen, men er ikke flittig til at lægge kommentarer, vil forsøge at blive bedre hertil. God regnvejsdag.
K.h. Hanne, Randers

Mette G. sagde ...

Hej Line

Det er de små sejre, der gør det. Det er en utrolig fornemmelse selv at ku' ku' :-) Godt gået!

Lene sagde ...

Hej Line,
Godt gået - både med afløb og vægten. Selvfølgelig kan du..........

Jane sagde ...

Det er skisme flot klaret. Jeg ville ikke ane hvad jeg skulle stille op med et stoppet afløb!
Og tillykke med vægttabet. ja livet er godt og det er nemlig snart forår. Dejligt!

Fru Brogaard sagde ...

Ej hvor er det bare godt gået af dig :) Skriv du endelig om alle de små ting der glæder dig i hverdagene, vi læser det rub og stub, og vi glæder os sammen med dig :) Når du skriver om de negative ting som gør dig ked af det, så føler vi med dig. Kære Line, du har masser herude der følger dig i dine glæder og sorger.
Det er også så flot, at du har overskud til at tabe dig.