søndag den 9. december 2007

Weekend update

Det er den 2 søndag i advent og vi har været tidligt på færre.


I går fik jeg lavet dej til 4 slags småkager og fik bagt 2 af dem, I år skal vi have Vanillekranse, Chocolate Chip Cookies, Julespecier og Daimkager og ingen af dem er fra opskrifter jeg har prøvet før, men de skal nok blive gode.

I dag har vi som sagt haft travlt, vågnede alt for sent, Lillemanden sov længe og fungerede ikke som det forventede vækkeur.

Vi havde en aftale med svigerforældre om at mødes kl. 9 og køre ud for at hente juletræ, sammen med svigerforældrenes naboer. Efter at have fundet års træ, fik vi en pølse og ungerne en godtepose.
Hjemme hos svigerforældrene fik vi frokost og ungerne deres sokke- og advents gaver.

Hjemme hos os selv blev Lillemanden puttet i seng og jeg fik pyntet den gren Gemalen havde hentet i haven i går, har i de sidste par uger været på udkik efter juleornamenter der skulle pynte en gren i vores spisestue, en ide jeg så på en blog sidste år, kan ikke huske hvor.

Da Lillemanden vågnede, fik jeg lokket familien i tøjet og over på den anden side af gade hvor der var julecafe og hvilken en, den gamle lade var pyntet op og prop fuld af glade mennesker der kom et kor og sang og derefter et lokalt jazzband. Selvom vi ikke nåede at se julemanden havde han efterladt et par godteposer til ungerne, virkelig fornem service synes jeg og I kan være sikre på at vi dukker op igen til næste år.


Jeg har endog fået begyndt på mine første sokker fra min nye klub Sockamania og de tegner virkelig flot, selv Gemalen kan lide dem og har ydret at dem ville han gerne have på.

Its the second Sunday in December and we have been up and about early.

Yesterday I made 4 kinds of cookie dough and I even got around to baking 2 of them.

Today we gotten our Christmas tree, been to 2 Christmas gatherings and had quality time with the in-laws.

I decorated a branch from the garden with Christmas ornaments.

I even got time to start me first pair of sock from the Sockamania group I just joined. They show all sings of turning out great, even the husband likes them.

1 kommentar:

Dorthe sagde ...

Hej Line
det er så længe siden. jeg var lige ved at køre ind forbi dig søndag middag, men ville ikke komme uanmeldt og det er jo godt det samme, for I havde jo slet ikke været hjemme. Det ser ud til at i havde en dejlig dag med juletræ og fest. Stor kram herfra