tirsdag den 4. december 2007

Hvad julen betyder for mig

Hvis december var et menneske ville december være min far.

Jeg husker bedst min far fra december måned, han elskede julen og gav mig samme kærlighed i dåbsgave, for mig er julen varm hyggelig og tryg, nok især tryg hvis jeg skal være helt ærlig.

I år mærker jeg et stort savn efter barndommens jul og især min far, nok især fordi han er et sted derude men ikke længere ønsker at have kontakt til mig, hvilket i de senere år har givet mig store kvaler.

Når jeg husker tilbage har jeg tilbragt min bedste og min værste jul i min fars selskab.

Den bedste jul var en jul vi tilbragte bare han og jeg, året efter mine forældre blev skilt, den aften var fuld af barndommens varme og tryghed.

Den værste jul, var den jul hvor mine forældre besluttede at, nu ville de ikke længere og besluttede at de skulle skilles og det på en juleaften hvor vi tre var alene sammen, I kan nok forestille jer hvor hyggelig og tryg den jul var. Husker så tydeligt mig sidde på sofaen mellem dem mens de fik talt om hvordan og hvorfor, den jul

I mit julepynt findes der effekter der er dårlige efterligninger af pynt min far værdsatte og med stor omhu satte op hvert år, og hvert år bliver mine kopier fundet frem og jeg længes tilbage.

Den ægte og bedste julemand har altid og vil altid være min far, nok især fordi han elskede at leve sig ind i rollen og så havde han pondus til at fylde dragten ud på en ægte og troværdig facon.

Jeg savner især min far i denne juletid.

Hvad med dig hvad betyder julen for dig?

Sorry no english text today.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Line
Føler med dig, kan mærke alle dine følelser ang. din far når jeg læser dit indlæg. Mine forældre vil heller ikke have kontakt til mig og min storebror, kun med min lillebror. Min far er nu død men min mor lever, og bor endda tæt på mig, det er bare så vild hård for mig og mine børn. Utroligt at man ikke kan finde ud at det i familierne rundt omkring. Jeg bruger rigtig mange ressourcer på at tænke over tingene og til at længes, men det bliver desværre aldrig anderledes, det er hårdt og savnet er der hver eneste dag. Ha en rigtig god dag og en rigtig glædelig jul. Jeg synes du har en skøn blog, jeg overvejer selv at få en, men synes ikke jeg har tiden til det, men følger med i rigtig mange via bloglines.
kh Sussanne

Anonym sagde ...

Hej Kæreste Line

Føler med dig,det må være ubeskriveligt hårdt.

For mig betyder julen stort set det samme som hos dig,mit savn efter mine forældre er stort i denne tid,men jeg glæder mig over min egen familie på 5 det holder mig oppe.

Og på mit arbejde betyder det travlhed en masse småkager og honninghjerter m.m bliver der produceret puha...men bedst af alt jeg har juleferie,det er bare vildt i min branche,jeg glæder mig sådan til at være sammen med Michael og drengene.

Tænker på dig og sender en masse varme julehilsner afsted til dig og din Kære familie.

Knus Dorthe 71 nb

Gitte B sagde ...

Hej Line
Det lyder umådelig trist. Føler virkelig med dig. Godt at du kan finde ud af det alligevel :-)
For mig betyder julen HYGGE. I stor stil. Hygge med lys og brunkager, om hjemmegjorte gaver, om julekalendere og alt det andet, der følger med. Ro betyder ALT - altså i den forstand, at stress er dømt 'ude'. Men allermest betyder det værdsættelse af de dejlige ting, vi har sammen i familien.
Varme julehilsner til dig og dine.

KH Gitte B