onsdag den 3. oktober 2007

Jeg er inde/Im in

I går blev jeg lukket ind i Ravelry og I kan finde mig der som LineMo, desværre er der hverken tid eller energi til at snuse alt for meget rundt, men mon ikke det kommer.

Mange gode ting er hændt for mig og familien i den sidste tid, det startede med Gemalens nye arbejde med fri bil, og sidst et opkald fra en af de sødeste strikkepiger jeg kender, hun havde ryddet ud i datterens skab ville jeg have det til prinsessen?, JO TAK, tusind mange tak Betina.

Jeg bliver også nød til at fortælle jer om knægtens dagplejemor, hun er det bedste der kunne ske for os, vi svinger super sammen og så er hun så betænksom.
Mandag lagde hun en besked om jeg gad ringe, hun havde opdaget et hul i knægtens voksipose look-a-like og om hun måtte sy det, jo tak meget gerne jeg er et fæ til at sy.

På søndag skal jeg til håndarbejdsmesse i Roskilde Hallen, det på tænker jeg at mødes med mine strikkecafe piger og tilbringe nogle timer med at føle og gramse på smukke ting. Ses vi der?

I går tog jeg et skridt som kan komme til at betyde store forandringer for familien og mig, mere om det senere hvis det viser sig at blive til noget.

Yesterday they finally let me into Ravelry, sadly I don’t have the time or the energy, to check it out.
Im LineMo in there, by the way.

Many god things has happen’t to the family and I lately, it started with the husband getting a much wanted job and with it a new car and ended today with a call from a knitting buddy, asking if I wanted some cloths for the princess. Yes please thank you so much Betina.

On Sunday Im joining my former knitting café and are going to the local crafts fair, ask if Im looking forward to that, go on I dare you ;o)

Yesterday I to a steep in a direction that potentially, could mean big changes for the family and I, more on that later, if it turns out right.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej Line,
Hvor bliver det hyggeligt, jeg var jo ikke med ude og besøge dig, så jeg synes det er lang tid siden. Du kan hviske til gemalen at der nu er Kaffe Fasset strømpegarn hos Frk. Fingernem. hvis han vil være i godt tid med juleriet. KH Charlotte - vi ses søndag

Anonym sagde ...

Hej Line

Hvor blev jeg glad over at læse indlægget,på tide der sker en masse positivt.

venter spændt på at høre mere om hvad det er du evt. skal.......

mange hilsner fra dorthe 71 nb

Anonym sagde ...

ups,jeg valgte ikke at være anonym,men det synes computeren åbentbart ja-ja.......