lørdag den 24. juni 2006

Det må være bomuld :-(

Sjal og trøje er afleveret til rette vedkommende og de faldt vist i moderens smag lad os nu se om de vil blive brugt.

Da jeg så stod der uden andet at strikke på end mit kauni sjal, så måtte jeg begynde på datterens SLÅ-OM-TRØJE fra STRIK TIL BLÅ STUE af Sys Fredens, dog med den ændring at jeg vil sy silkebånd i som binde bånd.



Garnet jeg havde købt i Tyrkiet ligner candyfloss, men det er ufleksibelt og så knirker det, ikke lige min kop te, men trøjen skal strikkes, datteren venter på sin candyfloss trøje så der er ingen undskyldning. Er kommet længere med trøjen, end på billede, faktisk er jeg ½ vejs gennem 1 forstykke, men det garn altså...

Er lidt bange for at jeg ikke har garn nok, i følge opskriften skal der bruges 400 g og det er præsis så meget jeg har, men det tog 125 g til rygstykket og 2 til hver af forstykkerne, hmmm bare der er nok.





Jeg tror faktisk at det er en bomuld mix øv siger jeg lige, jeg viste ikke at jeg ikke ville være glad for bomuld, men det ved jeg nu og nu ligger der 40 nøgler bomuld fra Aldi og venter på at blive brugt, jeg tænkte faktisk på at strikke en Jan til datteren, men....

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er jo ikke vægten af garn, der tæller så meget som den samlede løbelængde. Svarer en til, er den mere eller mindre...? Det er en bedre rettesnor. Garnet vil nok vække begejstring hos mangt en lille pige i Dannevang. ;o)