lørdag den 24. januar 2009

Sikken en dejlig dag

I går var endelig dagen hvor mit længe ønskede strik-in løb af staben, og det var ventetiden værd.

11 dejlige kvinder kom med godt humør, lækre gaver og udover det kom Lene Sophie med lækre Brownies og Valeria med en skøn æblekage (Mange tak for hjælpen).Anne BMerete, som havde den lækreste sag på som flere af os lystede efter at få strikket.Lona og endnu blogløse Bente (Lona kan du så se at komme i gang :o))Lene Sophie, Pia og Lene.Valeria, Heidi og Charlotte.

Rikke var også med men efter ønske ingen billede dokumentation.

2 måtte desværre melde afbud, Jane fra Malmø og Lise (god bedring søde).Og så blev jeg jo som nævnt begavet, lækkert garn som stadig ligger på mit lille bord og der bliver drømt skønne drømme modeller og kombinationer.Og så fik jeg smukke maske markører, lækker håndcreme og nogle oste snacks jeg glæder mig til at smage.Af Lene fik jeg en orkide (Lene jeg håber det er ok jeg spørger til den pasning og pleje i tide og utide) og den sødeste lille kurv med garnnøgler og fed.

Tusind tak alle sammen, I gjorde det til en helt igennem vidunderlig dag.

Og jeg kan afsløre at præcis en time efter af den sidste forlod matriklen var opvasken af vejen, og extra stole var stillet på plads og huset så igen ud som det plejer.

3 kommentarer:

Merete sagde ...

Hej Line
Tusind tak for igår.
Sikke nogen gode billeder du har fået i kassen
Merete

Tina sagde ...

Hvor ser det bare hyggeligt ud altså :) JEg tror da snart jeg må se at holde et strik in også!! :)

Lene sagde ...

Tak for en hyggelig dag. Og ja, du spørger bare til pasningen. Det er nemlig meget nemt, så det kan jeg sagtens klare. Oscar var i øvrigt meget interesseret i mine bukser - jeg havde jo siddet med Hamilton på skødet.......