mandag den 17. november 2008

Radiotavnshed

Der vil være radiotavshed på denne kanal til flytning er vel overstået så på gensyn forhåbentlig slut december

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kære Line
Vi er to kandidatstuderende fra Folkesundhedsvidenskabsstudiet på Københavns Universitet. Vi følger i dette semester kurset Medier og Kommunikation på IT universitetet.

I forbindelse med vores eksamensprojekt har vi fattet stor interesse for blogs, og mere specifikt hvilken funktion blogging har for mennesker der oplever en stor forandring eller krise i deres liv.
Det er blandt andet formålet med projektet at undersøge hvorfor man vælger at blogge i en sådan situation. (se evt. vores blog: http://tildeogmalene.wordpress.com)

Vi har læst og fulgt med i din blog i det sidste stykke tid, og tillader os nu at tage kontakt til dig, med en forespørgsel om, om vi må stille dig 3-5 spørgsmål vedrørende din brug af bloggen?

Vi forestiller os, at det kan foregå skriftligt, eksempelvis via mail eller hvis du ønsker det, over bloggen eller pr. telefon. Vi kan kontaktes på knaagade@gmail.com

Vi håber du ser denne kommentar på trods af flyttetravlhed. Vi har stor forståelse for, hvis du finder vores henvendelse for nærgående og accepterer selvfølgelig både et ja og nej.

Bedste ønsker og hilsner
Tilde Sand Sørensen og Malene Norborg

Losarinas mor sagde ...

Held og lykke med det hele !

Anonym sagde ...

Hej Line

Har ikke glemt dig, skal nok ringe når det passer ind.(fred og ro )

god flytning, knus Dorthe 71

hanne sagde ...

Har læst din blog længe men har vist aldrig skrevet.....det glæder mig at der sker noget godt for dig. Ser frem til at høre fra dig igen