tirsdag den 27. maj 2008

Valg så mange valgJeg har gået mit lager igennem og har fundet ud af at jeg har mulighed for at lave mermaiden i 3 varianter og nu skal jeg blot vælge hvilken en jeg skal strikke.Garnet i midten er hovedfarven.

Haven byder på nye blomster, jeg nyder at haven er i firspring efter heldagsregnen i går.

5 kommentarer:

Jette sagde ...

Promenadevalget ser da fint ud i mine øjne. Har kun set et i virkeligheden og det var Julia's (Ålerusen). Til Mermaiden ville min favorit være den grønne...

Tusindfryd/Dorte sagde ...

Hejsa.
Jeg har strikket Mermaiden 3 gange om min erfaring er at den bliver flottest hvis kile-farven er mørkest. Men for at finde ud af hvordan farvesammensætningen skal være vil jeg foreslå dig at strikke nogen små prøver, hvor du strikker lidt af grundfarven, så 4 riller med striber, så strikker du en lille minikile, 4 striber, og tilsidst grundfarven. Så vil du meget hurtigt kunne se hvad der fungere eller ej. Inde på min blog har jeg et par billeder af nogen strikkeprøver jeg lavede til min sidste Mermaid - under august 2007, tror jeg det er :-)

Håber det kan hjælpe dig lidt....

Tusindfryd/Dorte sagde ...

Argh - glemte lige adressen til min blog: http://www.garnkurven.dk

Anja sagde ...

Da jeg er vild med røde farver, ville jeg syntes det var en god ide med de røde/pink farver..
Så har alle andre den hellere ikke..

Pøj-pøj med valget..

Dorthe sagde ...

Hej Line
min erfaring er også at kilen skal være mørkest. Men jeg tror at de grønne farver vil klæder dig super godt.
Håber at du har det godt efter omstændighederne. Vi i strikkecafeen sender dig mange varme hilsner og håberat du måske skulle få lyst til at kigge forbi i Skjoldborgparken d 14. jubi fra kl 11.00 til noget strik. Du kan evt godt medbringe datteren da der kommer mindst 2 andre piger.
Kram herfra