tirsdag den 13. maj 2008

Taking back my life

I flere år end jeg bryder mig om at erkende, har jeg overladt de fleste fysiske opgaver til min mand, men efter at min ægteskabelige krise desværre har vist sig at være mere end en krise, så har jeg besluttet at tage mere ansvar for mit liv.


Så i den forgangne uge har jeg pustet badebassin op, klippet hæk, flyttet afgrænsnings sten og delt mine gamle juleroser som virkelig trængte en kærlig hånd.
Til hæk klipningen knytter sig et kæmpe kompliment, fra svigerfar, der lånt mig hans helt nye og aldrig brugte hækkeklipper, noget han aldrig ville have tilladt mig før.

Som konsekvens af mislydene i ægteskabet, er jeg blevet sygemeldt i foreløbig 4 uger, for stress, da jobbet begyndte af, lide så besluttede jeg i samarbejde med min psykolog at det var sundest at få en time out.


Og man må da sige at vejret har været med mig indtil videre, og I dag har jeg købt, sommerblomster, tomater og 2 nye zinkbaljer, da de gamle baljer ikke er til at få fat i længere.

Jeg har også fået strikket lidt, men da kameraet er kaput må I affinde jer med billeder af en dårligere kvalitet.

Ps. Vores Rahja mis ¾ skovkat er drægtig og faderen er vores ægte skovkat, vi glæder os til at se resultatet og skulle der være en eller flere af jer derude som om 3-4 måneder kunne tænke sig en lille uldtot så er vi leverings dygtige.

For more years than I care to remember I have left most jobs for my husband, but since the crisis turned out to be more than just a little crisis I have decided to step up and tackle some of the every day things that I most conveniently left for my strong and obliging husband.

So in the last week I have inflated a bathing pool for the kids, moved border stones, cut the hedged and separated some flowers. Things that I normally wouldn’t considering doing by myself.

Right now I am home on sick leave, the stress of my home life sadly interfered with my work and I had to take the heavy decision to take a time out in agreement with my therapist.

The weather has been on my side and I have been planting summer flowers and tomatoes.

I have knitted a little but my camera decided to break down and until I get a now one pictures will be of a lesser quality.

2 kommentarer:

Gitte/ditogdut sagde ...

Det lyder som en god idé med sygemeldingen. En tid hvor du har tid til at finde dig selv, og ikke mindst forsøge at være god ved dig selv og dermed også ha´ mere overskud til både dig selv og børnene. Trist at høre med ægteskabet. Håber der en vej frem for jer.
Ha´ en rigtig god dag
Gitte/ditogdut

GitteB sagde ...

Håber I finder ud af det. En 'timeout' lyder som en udmærket idé, når man har brug for at tænke tingene igennem og finde vejen til sig selv.
Held og lykke med det.

KH Gitte B