søndag den 6. april 2008

Jeg kan, ja jeg kan/I can oh yes

Har længe sukket efter et hæklet tæppe meget længe og har da også startet på et bølgetæppe, men det bliver aldrig færdig.
Så i går satte jeg mig med en tusse gammel hækle bog og bomulds garn og en hæklepind str. 4,00 mm og i går aftes da jeg gik i seng lå der 4 fine felter klar, den første blev pillet op mange rigtig mange gange.

Jeg fik også tid til at gå i have og fotografere forårs nye tegn, anemoner, en ny udsprunget gren, martsvioler og porcelænshyasinter.Ungerne og jeg var alene hjemme i går da gemalen skulle til middag med hans nye arbejde, jo I læste rigtigt, han har fået nyt arbejde igen igen ;o)I have for the longest time longed for a crochet blanket, so yesterday I grabbed a old book on crocking, some cotton yarn and a hook. When I went to bed I had finished 4 squares.
Granted the first was ripped more times than I care to remember.

I even go time to take some pictures of the signs of spring.

Yesterday the kids and I where home alone the husband where at a dinner with his new firm, yes you read right, he has gotten a new job, again ;o)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Flotte firkanter :-) Det bliver spændende at se det færdige tæppe.
Hvor er det dejligt med forårsbilleder... man bliver så glad af alt det grønne.
Mandagshilsner Stine

Anonym sagde ...

Hej Line

Hold da op der er sket meget siden jeg var forbi siden sidst.

Et Stort Tillykke med husbonden.

Ja jeg fik lært noget nyt omkring blomster, vidste ikk de hed porcelænshyashint, dem har vi også i haven, det er bare så flot med alt der spirer frem nu.

KH Dorthe NB