onsdag den 6. august 2008

Molly hund søger nyt hjem


Nu da jeg skal skilles har vi desværre ikke mulighed for at beholde vores dejlige Molly hund og hun søger derfor et nyt hjem.

Fakta:

Navn: Molly
Race: Labrador
Født: 24. September 2002
Temperament: Godmodig, elsker børn og voksne, katte og kaninerog hun gør næsten aldrig.

Det bliver svært at skilles os af med hende, men jeg kan ikke beholde hende og give hende de rette betingelser.

Kender du en der kunne tænke sig at give hende et godt hjem?

5 kommentarer:

Helle from Denmark sagde ...

Jeg krydser fingre for dig...og Molly! Hun ser dejlig ud og minder meget temperment mæssigt om en Lab jeg havde engang (hun hed Zita). Overvej nu grundigt, om du nu ikke selv kan beholde hende.....hun kunne meget vel også være en trøst, og opmuntring for dig i en knap så sjov tid der kommer!:-)

Line sagde ...

Hej Helle

Tro mig jeg har vendt og drejet dette og sagen er at jo hun ville være til stor trøst når jeg ikke havde ungerne men i de uger hvor de er hos mig ville jeg ikke kunne gå de tur med hende som hun har brug for og det er ikke ok.
Gemalen har meldt ud, han kan ikke have hende, så derfor er et nyt hjem påkrævet.

Merete sagde ...

Hej Line
Jeg kan ikke forstå, at du ikke har tid til at lufte din dejlige hund,når dine børn er hos dig.
Var det ikke nået du og dine børn kunne gøre i fælleskab?

Merete

Line sagde ...

hej Merete

Jo vi ville kunne lufte hende om morgen selvom vi skulle meget tidligere op og om eftermiddagen, men Mollys sene aftentur, ville jeg ikke kunne give hende hende.

Det udover er der den hage at man kun må have et kæledyr de steder jeg er skrevet op til og det ville betyde at jeg skulle af med en 8 år gammel kat i stedet som bestemt ikke egner sig til en ny familie.

Yderligere er det faktisk hovedsaglig min ex's hund og hun er mest knyttet til ham, så...

Anonym sagde ...

Hej Line

Det er godt nok svært med hunden, men syntes du er kommet frem til et godt valg, desværre kan jeg ikke få overtalt Michael til husdyr og syntes faktisk også selv det er ok, for jeg ville ikke kunne nå at lufte hund om morgenen.

Til okt, skal jeg til at vække børn kl ca 6 for at aflevere dem i BH og morgensfo og direkte på arbejde, min chef er flink min normale mødetid er jo kl 5,men jeg skal bare komme så snart jeg har fået denm afleveret, Michael har fået job som skraldemand hernede og møder kl 03.30 gab.

Lykke til med at finde det rette sted til Molly.

mange hilsner fra Dorthe71 NB