tirsdag den 11. marts 2008

Tilbage til normalen/back to regular broadcast

Host, host, eller næsten, jeg er hjemme syg i disse dage, har været syg siden d. 29. februar.

Feber, hoste m.m. plager mig og min læge har på det kraftigste frarådet at jeg vendte tilbage til arbejdet før jeg har haft en fuld feberfri dag og det læser er endnu ikke sket.

Hjemmelivet er dog i kraftig bedring og jeg har nu endelige overskud til at vende ansigtet ud mod verden igen.

Jeg har fået strikket strømper og tada er næsten færdig med gemalens Cobblestone og det har givet gemalen nøkker, han har bestilt op til flere trøjer, men både datteren, sønnen og ikke mindst jeg trænger også, så han må tage til takke med Cobblestonen for nu.

Og så til en rigtig god nyhed for husholdningen, for i morgen, jo I læste rigtigt i morgen onsdag bliver vores jordvarme lavet og forsikringen dækker det hele på nær selvfølgelig vores selvrisiko so overskydende skat kommer til at dække.

Jeg har også søgt et nyt job, så kryds lige finger for mig ikk.

I’m back, but been home sick since 3th of this month with fever and what not, the doctor has told me to stay hoe until I hade a full day without fever, and that has not happened yet.

Home life is much better and I finally have the energy to look outwards.

I have knitted socks and have almost finished the husbands Cobblestone and he has ordered more, but the kids and I are first I line.

Good news for us, the heater will be fixed tomorrow, hurrah.

3 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Hej Line
godt at høre fra dig, pas nu på dig selv, der er ingen andre der gør det for dig. Held og lykke med et forhåbentlig nyt job.
dejligt at jeres jordvarme sag snart bliver ordnet og at hjemmefronten igen er kommet på skinner. Jeg tillader mig at hilse fra dig i aften og er helt sikker på at jeg skal hilse igen.
Måske du snart kan komme og besøge os. Vi har været bekymret for dig og derfor er det dejligt at høre at bortset fra feber er du med godt mod igen.
kæmpe kram Dorthe

Lene Sophie sagde ...

Godt at høre at det går bedre på hjemmefronten. Og jeg skal nok krydse fingre for at du snart få nye og bedre kollegaer.
Glæder mig til at se din Cobblestone, jeg har ikke vist den til sofaløven af frygt for at han vil have en.
KH Lene Sophie

fru Larsen sagde ...

Håber du snart er ovenpå igen, det har godt nok været en lang sygeperiode for dig. Skal nok krydse fingre for din jobansøgning.