torsdag den 21. februar 2008

Uh hvor er jeg vred

Livet var langsomt været ved at vende tilbage til noget jeg kunne genkende og holder af, men så i dag på arbejdet blev jeg lige bombet tilbage til sokkeholderne.

Har I et par uge haft en mindre kontrovers med to af pigerne fra mit team, da jeg havde dristet mig til at holde pauser og spise sammen med to fra et andet team, dette var ikke vel set, men jeg troede på at dette forræderi ville blive tilgivet, men men men….

I dag har vi været til undervisning, i produkter jeg ved en del om og som jeg lige har fået af vide at jeg skal beskæftige mig meget mere med for fremtiden. Derfor deltog jeg også, sammen med vores nyeste team medlemmer, aktivt i undervisningen stillede spørgsmål og bad om uddybende forklaringerne på forskellige del af produktet.
Men jeg er åbenbart stadig ude i kulden for øjne blev himlet og små grimme noter blev sendt frem og tilbage mellem de to og da den ene kunne svaret på et spørgsmål, blev det højlydt kommenteret med
”Nej skulle du så ikke være xxx højre hånd, så du rigtigt kan vise hvor dygtig du er” og responsen var et eftertrykkeligt ”nej tak” med slet skjulte øjekast til mig.

Først blev jeg edderspændt rasende og siden meget ked af det.
Jeg troede naivt at når man blev voksen, voksede man fra den slags barnagtigheder men åbenbart ikke.
Lige for at vise at jeg ikke har opgivet kampen vil jeg lige vise jer hvad jeg har lavet siden sidst.

7 kommentarer:

Kristine sagde ...

Øv øv - det lyder som en kvindearbejdsplads når den er værst. Når det kommer til stykket er det jo de andre to, som har det største problem - og der er formentlig andre end dig, som har lagt mærke til deres opførsel. Hvorfor de så ikke reagerer kan man undre sig over - men måske reagerer de efter kurset. Jeg ville selv være tilbøjelig til at bevise at vi er voksne mennesker, som kan opføre os ordentligt, men der er naturligvis en grænse for hvor længe man skal gøre sådan.

Tusindfryd/Dorte sagde ...

Jeg sidder her og er dybt rystet. Det lyder fuldstændig som min datters gamle 4. klasse! Det er da overhovedet ikke en måde at opføre sig på når man er voksne mennesker! Det er IKKE dig der har gjort noget galt!

Jeg kender jo ikke din arbejdsplads, men min erfaring siger mig at hvis man tager tyren ved hornene og fortæller sådanne mennesker hvordan de har påvirket en, bliver de for det meste meget flove. Desværre er der så lige den rest, der ikke ejer empati overhovedet, hvor det ikke nytter en hujende hatfis.

Jeg håber virkelig at det har været en engangforteelse fra de to damers side, og det ikke er noget du skal til at slås med hver dag.

Knus...

fru Larsen sagde ...

Hvor kan man nogle gange blive skuffet. Jeg kan godt forstå du blev rasende og ked af det. Jeg syntes, at når du ser de kollegaer som det handler om igen, så skal du stille og roligt fortælle dem at hvad du bemærkede, og hvad det gjorde ved dig. Nemlig at du blev ked af det. Håber det kan få dem til at tænke sig om. Held og lykke.

Anonym sagde ...

Jeg kan godt forstå at du er vred!
Ellers vil jeg bare sige at det er nogle rigtig søde sutsko og lækre farverige sokker :-)
God weekend.
Stine

Charlotte sagde ...

Jeg aer din kind - løfter forsigtigt de vinger som er blevet stækkede af sådan en umoden opførsel af folk der kun kan bliver store ved at gøre andre små. Det er dem der er noget galt med og ikke dig - det skal du vide.. verden er desværre alt for fuld af de små fnisende fjolser der tror de er så kloge.. knus fra Ærø

GitteB sagde ...

Forstår godt din vrede. Har selv prøvet noget, der ligner uhyggeligt meget. Jeg valgte at lade være med at forholde mig til ting, der ikke blev sagt direkte til mig - gider ikke forholde mig til hvisken og andet barnligt pladder - og så sagde jeg, at det var sådan jeg havde tænkt mig at handle. Ja, jeg endte også med at gå direkte til personerne senere - og det hjalp faktisk gevaldigt. For jeg havde fået fat i noget, som mange på stedet havde problemer med...bagtaleri og sladder. Og jeg sagde fra. Det er ikke nemt! Men under alle omstændigheder: det er IKKE dig, der er noget galt med. Du reagerer naturligt på en meget usund påvirkning. De to tåber skulle få sig et liv, så der er bliver plads til noget mere positivt og opløftende end det, de fordriver tiden med. Sørgelig og dybt uklædelig adfærd fra voksne kvinder.

Flotte strømper, iøvrigt.

KH Gitte B

Else sagde ...

FNYS - kan mærke hvordan galden vælter op i mig! Dine 2 kollegaer minder meget om min tidligere chef - hun brugte meget af tiden på at mobbe personalet, så jeg valgte at søge nye græsgange og har det meget bedre i dag :D

Håber du får held til at få en snak med kollegaerne om hvad oplevelsen har gjort ved dig. Kan ikke forstå de opfører sig sådan fordi du snakker med flere på arbejdet end jeres lille team...
Sender varme tanker - dejligt at du er tilbage på pinden :)